Horoscop: 24 august 2017

Joi, 24 August 2017, ora 07:03
8053 citiri
Horoscop: 24 august 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Fecioara

Iti va fi dificil sa comunici cu oamenii din jurul tau pentru ca nu te poti exprima. O multime de ganduri iti dau navala, dar simti un lacat pe gura, care te impiedica sa spui ceea ce vrei. Poate nu este momentul sa vorbesti.

Balanta

O mica problema financiara te tine pe loc. Vrei sa mergi intr-un loc nou, dar nu iti permiti acum. Esti nevoit sa gasesti surse de distractie pe langa casa.

Scorpion

Vrei sa spargi niste ziduri pentru a ajunge la telul tau final. O anumita responsabilitate te impiedica sa faci un mare pas acum. Trebuie sa mai lasi timpul sa treaca.

Sagetator

Anumite lucruri te deranjeaza mai mult decat este cazul si astazi iei atitudine. Te va supara faptul ca nu gasesti sustinere in cel drag.

Capricorn

Te decizi sa faci ceva spontan. Alaturi de niste prieteni, planifici o escapada din oras. Va fi o aventura foarte interesanta. Vei lasa putin grijile deoparte.

Varsator

Niste vesti te iau prin surprindere si te fac sa arzi de nerabdare sa termini programul de munca si sa mergi la o intalnire programata de mai multa vreme.

Pesti

Pleci de acasa cu un gand si ajungi la destinatie cu o cu totul si cu totul alta idee, dar pe care o consideri geniala. Te simti foarte mandru de tine si incepi sa faci niste planuri.

Berbec

Subconstientul iti transmite mesaje pe care nu esti pregatit inca sa le intelegi si sa le accepti. Noteaza pe hartie ceea ce simti si apoi incearca sa gasesti explicatia lor.

Taur

Trebuie sa stai mai mult timp singur, chiar si fara partenerul de viata. Evita si intalnirile cu prieteni care au prea multa energie de obicei, pentru ca ai nevoie de calm.

Gemeni

Esti preocupat de tehnologie. Primesti un gadget sau vrei sa achizitionezi unul si cauti o multime de informatii despre acesta. Pe plan sentimental nu se anunta schimbari, dar nici nu este totul roz.

Rac

Cunosti o persoana care ti se pare fantastica si de la care consideri ca ai numai de invatat. S-ar putea ca partenerul de viata sa interpreteze gresit si sa fie gelos.

Leu

Ai multa treaba acasa, dar o vizita neasteptata iti da planurile peste cap. Chiar daca ramai cu chestiuni nerezolvate, o sa te simti bine in preajma acestor oameni.

Citeste si Horoscopul lunii august si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Klaus Iohannis, președintele României a transmis, vineri, 29 martie, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că România va rămâne profund implicată în procesul de adaptare...
#horoscop 24 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic