Horoscop: 24 decembrie 2015

Joi, 24 Decembrie 2015, ora 07:24
3137 citiri
Horoscop: 24 decembrie 2015
Foto: Ziare.com

Capricorn

De obicei, esti o persoana care nu accepta cu usurinta activitatile noi si inedite, dar ceva iti atrage atentia astazi si esti foarte entuziasmat de ceea ce se intampla.

Varsator

Atentie la transferurile bancare. O simpla virgula pusa unde nu trebuie iti poate afecta urmatoarele saptamani.

Pesti

Daca urmezi intocmai planul facut pentru astazi, succesul si victoria sunt garantate. Marte si Pluto iti ofera tot ceea ce iti trebuie pentru a fi invingator.

Berbec

O sa ajunga in sfarsit niste bani pe care ii tot asteptai. Inainte sa fugi in magazine, fa-ti o lista clara, pentru a nu exagera.

Taur

Comunici extraordinar de bine cu oameni pe care abia ii cunosti. Sunteti pe aceeasi lungime de unde si reusiti sa realizati in scurt timp ceva important.

Gemeni

Intri intr-o discutie in contradictoriu cu unul dintre sefi. Nu ridica tonul, pentru ca nu este in avantajul tau. Chiar daca nu iti intelege ideile, ofera-i argumente si nu vor fi probleme.

Rac

Fiecare om din jurul tau vrea cate ceva de la tine. Pana la amiaza, deja se aduna o multe de cereri pe birou, dar gandul iti sta doar la ceea ce se va intampla peste doua zile.

Leu

Primesti niste obiecte pe care ti le doresti de multa vreme. Esti entuziasmat si abia astepti sa ajungi acasa pentru a le pune in folosinta.

Fecioara

Prezinti o lista cu ceea ce este necesar pentru ca petrecerea care se apropie sa fie iesita din comun. Totul va iesi mai bine decat speri.

Balanta

Urmeaza sa gatesti ceva sau sa fii gazda unui eveniment. Emotiile ating un nivel maxim, pentru ca vin persoane pe care nu le-ai vazut de multa vreme.

Scorpion

Iti indeplinesti intocmai rolul pe care l-ai primit acum ceva timp si esti foarte mandru de realizarile tale. Nu este exclus sa obtii un premiu.

Sagetator

Ai comandat ceva si nu este tocmai ceea ce iti doreai. Jumatate din zi o sa o petreci incercand sa repari acest aspect. Primesti ajutor de la cine nu te astepti.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Nu încerca...
#horoscop 24 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic