Horoscop: 24 februarie 2017

Vineri, 24 Februarie 2017, ora 07:20
5971 citiri
Horoscop: 24 februarie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Pesti

Intuitiv cum esti, reusesti sa dai raspunsul potrivit, la momentul potrivit, intr-o chestiune ce tine de job. Atentie, insa, nu prelungi discutia! Opreste-o cat esti in avantaj.

Berbec

Esti o persoana increzatoare in fortele proprii, insa incearca sa nu devii aroganta. Pe plan profesional, e posibil sa fii pus in situatia de a arata, cu fapte, ca meriti sa fii in pozitia pe care o ocupi. Treci peste furia de moment si totul va fi bine.

Taur

Esti incapatanat de obicei, dar azi poti deveni chiar periculos de incapatanat. Din fericire, opresti discutia inainte de a se ajunge la o cearta, evitand la mustata o situatie dificila.

Gemeni

Te afli azi intr-o pozitie neasteptata, tu in fata unui public numeros. Din fericire, nu te temi sa socializezi si sa comunici si te dovedesti foarte inspirat in discutiile pe care le porti. Ti se ofera oportunitatea de a sustine un discurs, care se va dovedi extrem de convingator.

Rac

Cu o luna in varsator, ar trebui sa ai grija azi. Esti tentat sa vorbesti mult pe subiecte la care nu te pricepi. Poti ajunge in centrul unei dispute, de care te puteai feri daca ai fi tacut cand trebuia.

Leu

Depinde de tine azi sa te pozitionezi intr-o lumina favorabila sau dimpotriva. Depinde de felul in care abordezi un subiect care intereseaza pe toata lumea. Esti in pozitia de a vorbi public, o situatie care prezinta riscuri, mai ales cand masa de oameni careia i te adresezi are opinii diferite.

Fecioara

Felul in care sunt pozitionate planetele pe cer azi influenteaza mult comunicarea, putand face sa apara dispute. Din fericire, tu vei scapa cu capul sus. Iesi castigator din orice discutie si ai abilitatea de a te feri sa intri in dispute verbale care ti-ar putea afecta reputatia.

Balanta

Intreaga zi ii vei calma pe cei din jur, implicati in certuri si dispute. Te achiti cu brio de toate sarcinile si abia astepti sa ajungi acasa, unde te asteapta o veste buna, ce te face sa privesti cu alti ochi viitorul.

Scorpion

Stresul te face sa nu te poti concentra asa cum ar trebui, asa ca e posibil sa faci niste greseli de incepator. Cei din jur sunt martori ai acestui moment. Goleste-ti mintea si salveaza-ti reputatia!

Sagetator

Ai azi ocazia de a fi foarte "pe faza", cu o retorica ce nu poate fi doborata de niciun argument. Vei impresiona pe multa lume.

Capricorn

In loc sa te lupti de unul singur cu morile de vant, la serviciu, mai bine alatura-te uneia dintre tabere. Vei simti curand gustul victoriei.

Varsator

Esti in elementul tau azi. Comunici cu o usurinta ce va fi cu siguranta admirata de cei din jur. Cineva ti-ar putea face o oferta de job sau colaborare, care ti-ar pune si mai mult in valoare aceasta abilitate.

Citeste si Horoscop lunar: Februarie, si Horoscopul anului 2017

Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#horoscop 24 februarie, #horoscop zilnic februarie, #zodii februarie , #horoscop zilnic