Horoscop: 24 ianuarie 2011

Luni, 24 Ianuarie 2011, ora 08:58
2686 citiri
Horoscop: 24 ianuarie 2011
Foto: Ziare.com

Varsator

Inceputul de saptamana va fi unul bun, insa abia de luni dupa amiaza, pentru ca dimineata vei intarzia unde trebuie sa ajungi din cauza traficului si acest lucru te va face sa fi foarte nervos. Dupa ce scapi de nervi te poti concentra asupra unor lucruri cu adevarat importante, precum proiectele pe care trebuie sa le predai in aceasta saptamana.

Pesti

Astazi vei fi nevoit sa ai multa rabdare cu cei din jur. Astrele arata ca multi cei din jurul tau nu vor fi in forma maxima astazi, asa ca incearca sa le fi alaturi si sa ii intelegi pentru ca este posibil ca si tu sa ai nevoie intr-un anumit moment de ei.

Berbec

Ai lasat pe ultima suta de metri cateva proiecte si uite ca acum realizezi ca ai intrat in criza de timp si incerci sa faci in asa fel incat sa le poti rezolva. O idee buna ar fi sa nu mai pierzi vremea pe drumul catre munca, la cafea sau la o mica barfa cu colegii. Mai bine mergi direct in birou si pune-te pe treaba.

Taur

Ai multa treaba in aceasta saptamana si asta se vede inca de luni, cand telefonul suna incontinuu, seful iti cere la fiecare ora cate ceva, iar colegii incearca sa isi termine cat mai repede treaba. Abia pe seara te vei putea relaxa putin in compania partenerul de viata.

Gemeni

O persoana din anturajul tau incearca sa se apropie de tine mai mult decat este cazul, insa habar nu ai de cum trebuie sa interpretezi acest lucru. Inainte de a spune sau a face ceva, indiferent ca vrei sau nu sa se apropie de tine, asigura-te ca ceea ce banuiesti este adevarat.

Rac

Astazi viata personala va fi pusa pe primul loc si cam toata ziua te gandesti cum sa iti surprizi partenerul de viata. Chiar si la locul de munca te vei gandi la acest aspect.

Leu

Ai foarte multa energie si nimic nu te poate opri din drumul tau, nici macar vremea de afara. Spre amiaza o sa participi la o sedinta importanta in cadrul careia se vor discuta unele proiecte importante pentru viitorul companiei. Tu vei fi cel care va iesi cu zambetul pe buze de la aceasta sedinta.

Fecioara

Partenerul de viata ti-a reprosat ca te intereseaza mai mult viata profesionala, insa astazi te-ai hotarat sa ii demonstrezi ca nu este adevarat si ca lucrezi pentru ca ai nevoie de bani, nu pentru ca iti place la nebunie ceea ce faci. Poti organiza o iesire in oras sau o mini vacanta la munte pentru a-l face sa revina la sentimente mai bune.

Balanta

Munca, munca si iar munca. In weekend nici macar nu ai vrut sa auzi de munca si de aceea acum ai de lucru foarte mult. Poate ar fi fost o idee buna macar sa te gandesti la ceea ce trebuie sa faci astazi incepand de la prima ore si poate in acest fel nu aveai atat de multa treaba acum.

Scorpion

O persoana apropiata iti da o veste buna inca de dimineata si asta iti va influenta toata ziua, facandu-te sa te simti foarte bine pe parcursul zilei. Timp de cateva ore, spre amiaza, o sa te simti foarte agitat si vei fi nevoit sa muncesti mai mult decat de obicei pentru a finaliza un proiect foarte important.

Sagetator

Astazi trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare pentru ca toti din jur s-au pus pe capul tau si iti cer cate ceva. Nu se intereseaza daca ai timp sau starea necesara, ci doar iti transmit ca au nevoie de cate ceva. Pe seara lucrurile se vor schimba si vei avea parte de cateva momente placute.

Capricorn

Astazi o sa ai foarte mult de munca de dimineata, insa nu pentru ca ai un termen limita, ci pentru ca vrei sa termini mai repede pentru a putea petrece mai mult timp in compania partenerului de viata.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011 , #horoscop zilnic