Horoscop: 24 ianuarie 2012

Marti, 24 Ianuarie 2012, ora 07:01
3021 citiri
Horoscop: 24 ianuarie 2012
Foto: Ziare.com

Varsator

O zi cu totul si cu totul plina de activitati ce te vor epuiza. O sa ajungi acasa extrem de obosit si nu vei mai avea puterea nici macar sa vorbesti la telefon. Ziua ti-ar prinde bine o mana de ajutor.

Pesti

Nu lasa micile neplaceri ale vietii sa distruga ceea ce este esential in relatia ta. Este nevoie de mai multa comunicare. Discuta cu partenerul de viata si luati-va cateva zile libere pe care sa le petreceti impreuna. O sa observi imediat schimbarea.

Berbec

Nu te complica cu activitati noi despre care nu cunosti foarte multe detalii. Iti doresti sa ii impresionezi pe sefi, insa risti sa ajungi de rasul lor pentru ca este cu totul si cu totul ceva nou si nu te vei descurca perfect.

Taur

Nu ti-ar strica mai multa atentie. Sunt momente in care te grabesti foarte rau si nu mai iei in seama anumite semnale ce ti-ar putea fi de ajutor. Deschide bine ochii inainte de a da un raspuns final.

Gemeni

Ti s-a cerut o favoare, ai ajutat persoana respectiva, insa acum ai impresia ca aceasta iti este datoare pe viata. Exagerezi si risti sa pierzi un prieten foarte bun. Revizuieste-ti atitudinea.

Rac

O zi plina de munca. Vei avea atat de multa treaba, incat nu o sa simti cand trece timpul. Seara o sa iei parte la o intalnire cu cateva persoane foarte dragi.

Leu

Nu uita ca o ruda se bazeaza pe ajutorul tau. I-ai promis ca lasi totul pentru a o ajuta. In plus, astazi este singura zi in care jobul iti permite sa te ocupi de viata personala.

Fecioara

Asteapta-te la cateva discutii neplacute la birou. Nu te vizeaza in mod direct pe tine, insa este bine sa iei si tu in seama avertismentele primite de colegii tai.

Balanta

Evita sa stai foarte mult pe afara pentru ca organismul iti este slabit in perioada aceasta si risti sa racesti foarte rau. In plus, in weekend trebuie sa pleci undeva si asta nu suporta o amanare.

Scorpion

Esti foarte visator astazi. Crezi ca toti din jur sunt buni si vezi totul roz. Pe la amiaza vei primi un telefon care iti va demonsta ca dimineata traiai doar un basm si ca nimic nu era adevarat.

Sagetator

Pregateste-te inca de dimineata pentru ceea ce va urma pe seara. O sa ai mult de umblat. Partenerul de viata a planificat cateva vizite ce te vor epuiza.

Capricorn

Esti foarte curios si vrei sa faci orice pentru a afla ceea ce pun cei din jur la cale. Incearca sa te calmezi pentru ca nu ai sanse sa afli daca acestia nu vor sa se intample asta.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic ianuarie , #horoscop zilnic