Horoscop 24 ianuarie 2013

Joi, 24 Ianuarie 2013, ora 07:11
3801 citiri
Horoscop 24 ianuarie 2013
Foto: Ziare.com

Varsator

Nu risti sa pierzi banii investiti acum ceva timp si vrei sa pui piciorul in prag inainte ca cineva sa se joace cu economiile tale. Te-ai invatat minte ca nu trebuie sa ai incredere in toti cei ce par mult prea binevoitori la prima vedere.

Pesti

Ar fi vremea sa faci schimbarile la care te-ai gandit in ultima perioada. Ai nevoie de curaj, insa acesta este singurul drum pe care poti sa mergi acum.

Berbec

Fa-ti ordine in viata si incearca sa petreci mai mult timp pe acasa. Jobul este important, insa nu se compara cu familia.

Taur

Ai ignorat activitatile casnice si acum s-au aglomerat. Ocupa-te de ele inainte sa intampini probleme, mai ales daca este vorba despre facturi neplatite.

Gemeni

Urma sa iei parte la o sedinta importanta la locul de munca, insa nu se mai poate pentru ca esti nevoit sa ajungi in alta parte. Initial te deranja faptul ca esti pus pe drumuri, insa o sa ai parte de o surpriza si o sa uiti tot.

Rac

Nu te lasi in voia sortii niciodata. Fiecare pas al tau este atent analizat, insa acum simti nevoia sa dai frau liber gandurilor si sa nu iti mai faci niciun fel de plan.

Leu

O ruda apeleaza la tine pentru a-si rezolva o problema. Ii sari imediat in ajutor si toata ziua o sa faci tot ce poti pentru a te asigura ca totul se termina cu bine.

Fecioara

Iti faci griji din cauza partenerului de viata. Se intampla ceva cu el/ea si nu vrea sa iti spuna. Respecta-i dorinta si nu il/o enerva cu intrebarile.

Balanta

Te lasi dus de val si te trezesti intr-o postura cam ciudata pentru tine. Nu esti sigur pe ceea ce trebuie sa faci in continuare, insa iti place ceea ce se intampla.

Scorpion

Te simti foarte bine si nu ai vrea sa faci nimic pentru ca acest lucru sa se schimbe. Totusi, se anunta cateva evenimente ce te vor face sa te agiti. Trebuie sa manevrezi situatia cu grija si o sa iesi castigat.

Sagetator

Unul dintre superiori realizeaza cat de mult te-ai chinuit pentru ca proiectul la care ai lucrat sa iasa asa cum trebuie si o sa te laude. Te poti astepta si la o prima.

Capricorn

Fa economii acum pentru ca mai tarziu pot sa apara cateva cheltuieli neprevazute. Daca nu esti atent acum, o sa fii nevoit sa te imprumuti.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Nu încerca...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic