Horoscop: 24 ianuarie 2014

Vineri, 24 Ianuarie 2014, ora 07:00
3530 citiri
Horoscop: 24 ianuarie 2014
Foto: Ziare.com

Varsator

Ultima zi lucratoare a saptamanii iti aduce numai lucruri bune. Programul facut de cel drag pentru zilele libere ti se pare perfect.

Pesti

Esti foarte popular in cercul de prieteni si se anunta cateva zile pline de adrenalina si distractie. Pregateste-te de drum.

Berbec

Demarezi un proiect care te va ajuta foarte mult in cariera. Asta este ceea ce lipsea ca sa revii in domeniul pe care il iubesti.

Taur

Nu te preocupa prea mult ceea ce se intampla la birou. Tu te gandesti cu mare drag la rudele care trebuie sa vina in vizita. Ai de gand sa le duci sa viziteze orasul.

Gemeni

Ai impresia ca esti urmarit de ghinion. Inca de la prima ora lucrurile nu au mers bine. Daca o sa continui sa gandesti negativ, o sa atragi actiunile de acest gen.

Rac

O zi in care o sa visezi cu ochii deschisi. Iti faci planuri pentru ceva ce ai de gand sa pui in practica. O sa depui mult efort pentru ca totul sa se termine cu bine. Este ceva foarte drag pentru tine.

Leu

Gestul frumos pe care o sa il faci fata de o persoana, care are nevoie de o mana intinsa, o sa te faca sa fii admirat de oamenii din jurul tau. Vei fi un exemplu pentru cei mai tineri.

Fecioara

Esti nevoit sa faci o pauza. Ti-ar prinde bine un concediu. Ai inceput anul intr-un mod foarte agresiv si deja esti epuizat. Cel drag stie unde trebuie sa te duca pentru a-ti incarca bateriile.

Balanta

In familie se anunta ceva ce te va lasa fara cuvinte. Nu te asteptai la asa ceva. O sa ai nevoie de cateva ore pana sa realizezi ceea ce se intampla cu adevarat.

Scorpion

Luna te ajuta sa te exteriorizezi mai bine si sa spui exact ceea ce simti. O sa faci o marturisire ce ii va uimi pe cei din jur. Chiar si partenerul de viata o sa fie stupefiat.

Sagetator

Responsabilitatea este cuvantul care te defineste in aceste zile. Te lovesti de o problema ce te va ajuta sa te maturizezi. Mercur isi exercita puterea asupra ta si asta iti va fi de un real ajutor.

Capricorn

Reactionezi imediat cand simti ca ti se face o nedreptate. Esti prompt si dovedesti ca ti se potriveste functia pe care o ocupi. Datorita a ceea ce faci astazi situatia se va imbunatati la locul de munca.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 24 ianuarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic