Horoscop: 24 iulie 2013

Miercuri, 24 Iulie 2013, ora 07:01
2058 citiri
Horoscop: 24 iulie 2013
Foto: Ziare.com

Leu

Este timpul sa acorzi mai multa atentie familiei. O ruda are nevoie de ajutorul tau si trebuie sa ii fii alaturi, pentru ca si ea a facut acelasi lucru cand a fost cazul.

Fecioara

Uita de locul de munca astazi si incearca sa te relaxezi ceva mai mult. Mai este ceva timp pana la concediu si daca nu faci o pauza pana atunci, o sa te epuizezi.

Balanta

Astazi trebuie sa ajungi intr-un loc special pentru partenerul de viata. Ar fi bine sa nu ajungi cu intarziere. Nici macar un minut nu zabovi pe drum.

Scorpion

Astrele sunt de partea ta astazi. Ai parte de cateva intalniri de succes, in urma carora este posibil sa semnezi contracte importante.

Sagetator

Nu pui mare pret pe partea profesionala astazi. Te preocupa ceva personal. Nici macar sedinta care se anunta pentru dupa-amiaza nu iti capteaza atentia.

Capricorn

Iti este greu sa renunti la ceva, insa o faci pentru ca este in folosul tau. O sa fii impresionat de ceea ce se va intampla apoi.

Varsator

Ai impresia ca unii dintre cunoscutii tai se plictisesc foarte tare si intervin in probleme care nu ii privesc. O sa ai parte de cateva dialoguri incinse astazi.

Pesti

Un prieten iti cere o favoare, insa nu vrei sa ii oferi o mana de ajutor, pentru ca vrei sa ii platesti o polita mai veche. Uita aceste mici lucruri, pentru ca o sa ajungeti sa va certati.

Berbec

Ceva ce tine de locul de munca nu iti da pace. Nu esti sigur pe ceea ce trebuie sa faci, insa nici nu vrei sa arati ca nu ai inteles.

Taur

Agitatia din jurul tau te afecteaza si te impiedica sa te concentrezi la ceea ce ai de facut. Dupa-amiaza o sa ai cateva ore in care o sa fii foarte nervos.

Gemeni

Esti rautacios astazi si taxezi scump greselile celor din jur. Gandeste-te ce ai face daca ai fi in locul lor. Apoi o sa te calmezi.

Rac

In jurul orei 12:00 o sa primesti un telefon in urma caruia o sa iti schimbi planurile pentru urmatoarele zile. O sa te distrezi.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic iulie 2013, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic