Horoscop: 24 iulie 2017

Luni, 24 Iulie 2017, ora 08:45
7407 citiri
Horoscop: 24 iulie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Leu

Vei fi foarte activ, dar asta si pentru ca esti fortat de imprejurari. Trebuie sa rezolvi niste chestiuni birocratice care te vor purta pe drumuri pe care nu ai mai fost pana acum. Nu ignora ajutorul oferit de un cunoscut, pentru ca iti va prinde bine pana la urma.

Fecioara

Trebuie sa abordezi lucrurile in mod profesionist si sa nu lasi nimic la voia intamplarii. Nu asculta sfaturile celor care cred ca stiu totul, ci apeleaza la cineva care activieaza in domeniul de care ai tu nevoie.

Balanta

O viata fericita este tot ceea ce iti doresti. Un partener de incredere si loial asigura doar jumatate din acest lucru. Si tu la randul tau trebuie sa lupti pentru a obtine ceea ce doresti. Asa ca fa mai multe si cere mai putine de la destin.

Scorpion

Te folosesti de simtul umorului pentru a detensiona o situatie ce parea ca se agraveaza de la un moment la altul. Reusesti in acest fel sa readuci armonia in locul in care te afli. Acasa, te vei confrunta cu o situatie provocatoare.

Sagetator

Esti deschis catre experiente noi si accepti cu zambetul pe buze propunerea unui cunoscut. Stai departe de investitii in aceasta perioada, deoarece astrele nu prevad rezultate pozitive daca risti acum.

Capricorn

Ai multe intalniri programate cu persoane cu functii importante. Trebuie sa fii foarte sigur pe ceea ce spui si sa nu lasi deloc garda jos. In acest fel, te asiguri ca rezultatul va fi cel la care te astepti. Si chiar asa va fi.

Varsator

Ai mare incredere in capacitatea ta de a te adapta in locuri si situatii noi si tocmai de aceea nu dai inapoi cand apare ceva interesant la orizont. Va fi o schimbare destul de mare pentru tine.

Pesti

Fa o intelegere cu tine insuti si nu accepta nimic din ceea ce te-ar putea face sa te simti inconfortabil. Contezi mai mult tu decat parerea celor din jur despre tine. Cu riscul de a supara pe cineva, de data aceasta asaza-te pe tine pe primul loc.

Berbec

Incerci sa fii diplomat, dar ai si momente in care iti vine sa spui tot ce gandesti pentru a te elibera. Vei avea si clipe in care o vei face, dar tot cu bun simt. Treci printr-o perioada in care simti nevoia sa fii sincer cu toata lumea. Chiar si partenerul de viata va primi cateva reprosuri.

Taur

Te trezesti decis sa faci ceva pentru tine si sa ii lasi pe altii sa isi rezolve problemele. Nu vrei sa auzi pe nimeni plangandu-se sau ca iti cere ajutorul. Cineva va fi lovit din plin de atitudinea ta, pentru ca se obisnuise sa tragi mereu in locul sau.

Gemeni

Te simti abandonat, pentru ca cineva schimba pe ultima suta de metri planurile pe care le aveati impreuna. Nu te plange. Gandeste-te la partea buna a lucrurilor. Ai mai mult timp pentru tine.

Rac

A trecut multa vreme de cand nu ai mai primit atat de multa atentie ca in acest inceput de saptamana. Parca ai fi castigat un concurs si toata lumea te felicita. Esti putin bulversat de tot ceea ce ti se intampla.

Citeste si Horoscopul lunii iulie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 24 iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic