Horoscop: 24 iunie 2016

Vineri, 24 Iunie 2016, ora 07:44
4709 citiri
Horoscop: 24 iunie 2016
Foto: Ziare.com

Rac

O sa ai parte de o zi obositoare si tocmai de aceea ar fi bine sa nu iti faci planuri prea mari pentru weekend, pentru ca ai nevoie de odihna.

Leu

Ziua incepe bine si o sa se termine si mai bine, pentru ca obtii raspunsul unei intrebari adresate acum mai multa vreme si primesti acceptul pentru a face ceva ce iti doreai.

Fecioara

Nu ii da partenerului de viata motive sa se supere. Asta inseamna ca trebuie sa fii foarte atent la cerintele sale si sa ii oferi suficienta atentie. Altfel, o sa se simta ignorat si se va supara.

Balanta

Este ultima zi in care poti sa achiti o factura si o sa alergi putin pentru asta. Ar fi bine sa nu lasi sa treaca data limita, pentru ca o sa fii nevoit sa platesti penalizari.

Scorpion

Esti pe drumul cel bun, chiar daca multi oameni din jur iti spun ca ar trebui sa te mai gandesti. Prinzi curaj cand partenerul de viata iti transmite ca iti este alaturi.

Sagetator

Nu accepta o noua provocare daca nu te simti confortabil cu aceasta. Fa-o doar daca esti pregatit pentru multa galagie si mai mult stres.

Capricorn

Astazi realizezi ca numarul prietenilor este mai mare decat te asteptai. Este vorba despre oameni pe care nu credeai ca te poti baza pana acum.

Varsator

Planeta iubirii te face sa fii foarte sensibil si mult mai atent la cel drag. Sotul/sotia ti-a cerut o favoare si tu faci mai mult de atat. Ii cumperi si un cadou.

Pesti

Dupa niste calcule atente ajungi la un echilibru in privinta veniturilor si datoriilor. Nu te imprumuta in aceasta perioada, pentru ca nu este o alegere buna.

Berbec

Cineva iti provoaca o stare de nervi si incerci sa eviti persoana respectiva, doar ca pare ca s-a transformat in umbra ta. A descoperit o vulnerabilitate si incearca sa te influenteze ajutandu-se de asta.

Taur

Dimineata preiei initiativa si te comporti ca un sef, dar apoi revii la atitudinea cu care s-au obisnuit colegii tai si faceti impreuna ce obisnuiati.

Gemeni

Pentru ca echipa ta sa iasa invingatoare in cadrul unei competitii interne muncesti foarte mult si te deranjeaza cand cineva nu se comporta la fel. O sa spui ceea ce te deranjeaza.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 24 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic