Horoscop: 24 mai 2016

Marti, 24 Mai 2016, ora 07:09
4687 citiri
Horoscop: 24 mai 2016
Foto: Ziare.com

Gemeni

Fii foarte atent la sarcinile zilnice. Din cauza ca le faci tot timpul, ai ajuns precum un robot si este posibil sa sari peste o etapa importanta, iar asta s-ar putea sa te incurce in viitor.

Rac

Doua parti distincte ale tale se lupta astazi pentru a castiga. Pe de-o parte, vrei sa termini un proiect de la birou, dar pe de alta parte vrei sa ajungi mai repede acasa pentru a sta cu cei dragi. Fa un calcul exact al prioritatilor inainte sa iei o decizie.

Leu

Este mai multa tensiune in viata ta. Esti destul de agitat si ai multe lucruri pe agenda. Nu ar strica sa accepti ajutorul cuiva care se ofera sa iti faca munca mai usoara.

Fecioara

Aminteste-ti ca din cand in cand ai nevoie si de amuzament in viata. Altfel, te plafonezi in sarcinile zilnice si nu o sa mai zambesti deloc. Un amic te ajuta sa iti incarci bateriile.

Balanta

Apreciezi foarte mult ceea ce face o cunostinta si vrei neaparat sa te intalnesti cu ea macar cateva minute pentru a o felicita. O sa devina un model pentru tine.

Scorpion

Trebuie sa fii foarte atent in alegerea cuvintelor, pentru ca un coleg interpreteaza gresit tot ceea ce spui si risti sa intri intr-un conflict, chiar daca nu ai nicio vina.

Sagetator

Jupiter te va sprijini in eforturile tale atat in viata sentimentala, cat si in cea profesionala. Cariera infloreste, dar pentru asta trebuie sa ii multumesti unui apropiat care ti-a intins o mana de ajutor.

Capricorn

In ceea ce priveste viata personala se anunta o imbunatatire. Te-ai odihnit mai mult si gandesti mai limpede, ceea ce te va ajuta in luarea unor decizii.

Varsator

Dupa zile intregi de negocieri, ajungi la un numitor comun cu cineva de la slujba si faceti un pas in fata in privinta unui proiect pe care il considerati prioritar.

Pesti

Ai facut o promisiune serioasa partenerului de viata si acum acesta iti reaminteste ca se apropie termenul limita stabilit. Te bucura faptul ca acestuia ii pasa atat de mult de aspectul respectiv.

Berbec

Te simti strain de tot ceea ce se intampla. In ultimele zile, ai stat doar in carapacea ta si evenimentele din prezent te iau prin surprindere, dar te bucura ceea ce afli.

Taur

Esti foarte romantic astazi. Iti este dor de partenerul de viata si pregatesti o surpriza pentru acesta. Este vorba despre ceva ce nu te caracterizeaza si tocmai de aceea cei cunoscuti vor fi uimiti.

Horoscop realizat de Zaza

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#horoscop 24 mai, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic