Horoscop: 24 martie 2016

Joi, 24 Martie 2016, ora 07:23
4501 citiri
Horoscop: 24 martie 2016
Foto: Ziare.com

Berbec

Vrei sa termini cat mai repede cu munca, pentru ca seara urmeaza sa mergi in oras cu niste prieteni foarte dragi. Planuiti deja concediul din vara si vreti sa bifati cateva destinatii interesante.

Taur

Stai mai mult in birou si nu esti disponibil pentru oricine. Se apropie termenul limita al unui proiect si esti foarte agitat. Ti-ar prinde bine macar o pauza de o ora pentru a-ti face ordine in ganduri.

Gemeni

Incerci sa protejezi un colaborator, dar greselile sale se repeta si se agraveaza de fiecare data. Trebuie sa te detasezi de aceasta persoana pentru a nu fi penalizat.

Rac

Niste parteneri mai vechi iti propun o noua afacere si ti se pare foarte interesanta, pentru ca se pliaza perfect pe cerintele tale. Se anunta o perioada aglomerata, dar satisfacatoare.

Leu

Ai o intalnire cu o persoana cu o functie importanta si de aceasta poate depinde viitorul tau profesional sau financiar. Asta inseamna ca emotiile vor depasi cu mult nivelul normal.

Fecioara

Esti vizat de un avertisment la locul de munca si nu te simti confortabil pentru ca ai ajuns in aceasta situatie dupa ce ai ajutat un coleg. Te deranjeaza si mai mult faptul ca acesta nu spune adevarul.

Balanta

Lucrurile evolueaza pozitiv pentru tine, mai ales in privinta proiectelor personale. Este posibil sa planifici o nunta sau un botez in perioada urmatoare.

Scorpion

Nu iti plac jumatatile de masura, asa ca astazi te lupti sa termini ceea ce ai inceput. Nu te astepta la o zi usoara. Seara va fi total diferita, pentru ca vei primi vizita unor amici.

Sagetator

Evenimentele de astazi te pun intr-o lumina buna acasa, in randul familiei. O sa fii vazut ca salvatorul cuiva, iar persoana respectiva o sa iti fie recunoscatoare.

Capricorn

Te folosesti de simtul umorului pentru a trece peste o situatie pe care multi ar considera-o delicata, dar care pe tine te amuza. Esti intr-o forma foarte buna si ai multa energie.

Varsator

Un nou hobby te acapareaza cu totul si nu mai ai timp de altceva. Partenerul de viata se simte abandonat si o sa iti reproseze asta.

Pesti

Nu aveai nimic planificat astazi, dar prietenii au facut programul in locul tau si te duc intr-un loc surpriza.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 24 martie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic