Horoscop: 24 martie 2017

Vineri, 24 Martie 2017, ora 07:15
6007 citiri
Horoscop: 24 martie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Berbec

Lucrezi din greu pentru a obtine ceva si trebuie sa mergi direct la tinta. Evita intalnirile aranjate de altcineva si ia problema in mainile tale. Nu subestima valoarea unui adversar.

Taur

Esti cunoscut pentru rabdarea si perseverenta ta, dar astazi parca nu esti tu, dar la amiaza o sa iti revii. Dai dovada ca poti supravietui in orice imprejurare.

Gemeni

Cineva te-a deranjat printr-un comentariu rautacios si la inceput vrei sa ii platesti in acelasi fel. Din fericire, iti dai seama ca razbunarea este arma prostului si lasi lucrurile sa evolueze in stil propriu.

Rac

Vrei sa joci un rol important in societate si faci un plan menit sa te ajute cu noul proiect. Descoperi unele puncte slabe si ceri ajutorul cuiva pentru a le remedia.

Leu

Lucrezi mult pentru bunastarea unui grup din care faci parte si astepti rezultate concrete. Chiar daca vor veni mai tarziu, vor fi incurajatoare.

Fecioara

Esti foarte atent la detalii si nicio informatie nu trece pe langa tine fara sa fie analizata pe toate partile. Astfel, descoperi ceva ce nimeni nu a luat in seama, iar concluzia va fi una excelenta pentru echipa ta.

Balanta

Respecti foarte mult o persoana si refuzi sa crezi ca a facut ceva ce tocmai ai aflat. Ii acorzi prezumtia de nevinovatie si discuti cu ea inainte sa spui ceva.

Scorpion

Arunci putina otrava catre o persoana care te-a tinut pe jar multa vreme si te simti eliberat. Nu esti foarte rautacios, dar nici inocent. Trebuie sa nu depasesti limita.

Sagetator

Esti atras intr-o disputa. Nu te poti abtine sa nu iti spui parerea, desi nu esti implicat direct in probelema. Mare grija la modul in care iti expui punctul de vedere.

Capricorn

Tine usa biroului inchisa. Altfel, o sa fii tot timpul intrerupt si nu vei termina in timp util treaba. Nu trebuie sa ajungi cu intarziere acasa, pentru ca ai musafiri.

Varsator

Intuiesti imediat cine ce doreste de la tine si impui o limita. Multi sunt cei care vor sa iti ceara cate ceva. Din fericire, unii asteapta doar sfaturi in legatura cu ceva ce ai reusit sa faci.

Pesti

Instinctul nu te induce in eroare, asa ca asteapta putin si asculta-l inainte sa iei o decizie. Ar fi bine sa te consulti si cu partenerul de viata inainte sa oferi un raspuns, mai ales daca ar fi implicat.

Citeste si Horoscopul lunii martie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 24 martie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic