Horoscop: 24 noiembrie 2017

Vineri, 24 Noiembrie 2017, ora 06:59
8146 citiri
Horoscop: 24 noiembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Sagetator

Ai momente in care vrei sa stai intreaga zi singur, iar acum este unul dintre acestea. Te vei ocupa de ceva drag si care te face sa te emotionezi doar cand te gandesti.

Capricorn

Anumite abilitati pe care nu le-ai exploatat pana acum te vor ajuta sa clarifici niste lucruri in aceasta perioada. Concentreaza-te asupra viitorului tau cu mai multa atentie.

Varsator

O sa discuti destul de mult despre afaceri, dar doar dimineata. Apoi, o sa iti atraga atentia ceva ce te va ajuta in viitor si care o sa te faca sa vezi lucrurile altfel.

Pesti

Orice problema apare astazi o sa o rezolvi cu zambetul pe buze. Esti putin schimbat fata de obicei, dar nimeni nu se plange, ci din contra.

Berbec

Te asociezi cu niste oameni de la care vei invata foarte multe lucruri. Apar niste probleme emotionale din trecut, dar trebuie sa vezi totul ca pe o ocazie de eliberare.

Taur

Descoperi niste resurse financiare de care te poti ajuta in perioada urmatoare pentru a scapa de ceva ce te oprea din drumul spre linistea psihica. Esti foarte ambitios si incepi un proiect nou.

Gemeni

Ai indoieli cu privire la ceva ce tine de relatia romantica si esti hotarat sa clarifici totul. Se anunta discutii serioase cu cel drag. Totul va duce catre legarea unei prietenii puternice.

Rac

Incertitudinea cu privire la situatia financiara viitoare te face sa pui la cale un plan de investitii sau economii pe termen lung. Astrele prevad semne bune din acest punct de vedere. Fii putin mai atent la sanatate.

Leu

Un efort comun cu un prieten poate duce la oportunitati in domeniul creativitatii. Te simti plin de energie. Orice o sa incepi astazi o sa reuseasca in ciuda obstacolelor care or sa apara.

Fecioara

Vrei sa te ocupi mai mult de partea de curatenie in casa si sa rezolvi niste aspecte legate de locuinta. Iti doresti foarte mult un obiect si un prieten drag nu sta prea mult pe ganduri cand afla.

Balanta

Primesti o sarcina aparte. Esti hotarat sa duci totul la bun sfarsit mult mai repede decat termenul limita. Cineva o sa fie surprins de atitudinea ta competitiva.

Scorpion

Este o perioada buna pentru a pune in aplicare planuri pe care le-ai tot amanat cautand diverse scuze. Toate semnele iti arata ca este momentul sa risti.

Citeste si Horoscopul lunii noiembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 24 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic