Horoscop: 24 octombrie 2011

Luni, 24 Octombrie 2011, ora 09:17
2790 citiri
Horoscop: 24 octombrie 2011
Foto: Ziare.com

Scorpion

Toata ziua o sa vorbesti la telefon. O sa primesti o veste importanta de dimineata si apoi o sa le spui tuturor cunoscutilor ceea ce ti s-a transmis. Ai grija la sanatate si nu pleca din casa fara sa te imbraci corespunzator.

Sagetator

Te-ai lasat dus de val si acum realizezi ca una dintre deciziile luate in urma cu cateva saptamani nu a fost cea buna. O mare parte din zi o sa stai sa cauti o solutie.

Capricorn

Te simti obosit desi nu ai facut nimic weekendul trecut. Ai nevoie de cateva ore pentru a te trezi. O cafea tare ti-ar putea fi de mare ajutor. Dupa-amiaza o sa faci ceva ce ai tot amanat in ultima vreme.

Varsator

O sedinta despte care nu s-a stiut nimic iti da tot programul peste cap. Nici macar nu esti pregatit pentru ce urmeaza. Singura varianta este sa te prefaci ca stii totul despre ceea ce se discuta.

Pesti

Ai primit un repros referitor la ceea ce ai facut in urma cu cateva zile si esti hotarat sa nu repeti greseala ce te-ar putea costa mai mult decat acum. Esti mult mai atent la informatiile pe care le primesti si le selectezi doar pe acelea despre care esti sigur ca sunt adevarate.

Berbec

Esti nevoit sa faci ceva ce nu iti face placere, insa nu ai cale de scapare. Totusi, pe la amiaza, o sa faci ceva ce ii va uimi pe ceilalti. Ai grija la ceea ce ti se intampla in ultimele ore de munca.

Taur

Esti o persoana care munceste atunci cand este cazul, insa in ultima perioada ti-ai pierdut interesul pentru locul de munca si simti ca va fi din ce in ce mai rau. Trebuie sa faci rapid o schimbare pentru a nu ajunge sa iti superi superiorii. Pe seara o sa afli ceva ce iti va schimba complet saptamana.

Gemeni

Nu ai timp de nimic astazi. Ai foarte multa treaba si ajungi sa iti inchizi telefonul pentru a te putea concentra fara sa fii intrerupt. Seara vei avea parte de o surpriza.

Rac

Esti foarte incantat de ceea ce o sa aiba loc astazi. Te asteptai la ceva iesit de comun, insa realitatea te impresioneaza. Ramai fara cuvinte.

Leu

Te asteptai la o zi foarte grea, insa un coleg te anunta ca sedinta programata pentru pranz se amana. Te calmezi si incepi sa lucrezi la urmatorul proiect.

Fecioara

Nu te lasa indus in eroare de informatii gresite. Cineva de la birou iti cere ajutorul, insa nu iti spune adevarul in privinta sarcinii respective. Risti sa intampini probleme cu cineva cu o functie mai mare.

Balanta

Nu uita ca astazi trebuie participi la o intalnire importanta si trebuie sa fii sigur pe tine in momentul in care vei transmite celor din jur ceea ce stii. Fa in asa fel incat emotiile sa iti fie straine. Totul se va finaliza cu un succes, iar seara o sa iesi in oras pentru a sarbatori asta.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011, #horoscop zilnic octombrie , #horoscop zilnic