Horoscop: 24 octombrie

Luni, 24 Octombrie 2016, ora 06:55
7886 citiri
Horoscop: 24 octombrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Balanta

Depasesti o situatie tensionata datorita simtului umorului unui amic. Acesta te face sa uiti de toate problemele doar prin modul amuzant prin care le abordeaza.

Scorpion

Nu te poti concentra la locul de munca, pentru ca seara ai programata o intalnire cu oameni care iti sunt foarte dragi si pe care nu i-ai vazut de multa vreme.

Sagetator

Afli ceva inca de la prima ora. Nu este ceva care sa te sperie, ba din contra, ceva ce iti doreai sa se intample si asteptai cu nerabdare momentul. O ruda te anunta ca vine in vizita.

Capricorn

Se anunta o schimbare pe plan financiar. Nu este ceva semnificativ, ci cat sa iti repuna motoarele in miscare si sa te ajute pentru moment.

Varsator

Esti o persoana independenta si, atunci cand cineva incearca sa te influenteze intr-un mod pe care nu il consideri corect, nu te dai inapoi. O sa ai o discutie serioasa cu cineva de la birou.

Pesti

Ai mare nevoie de sprijinul partenerelui de viata, chiar daca ceea ce te preocupa are legatura cu locul de munca. Inspre seara, mediezi o mica cearta intre doua rude.

Berbec

Gasesti o solutie simpla si la indemana pentru o problema de care nu mai scapai. Trecusera deja cateva saptamani in care nu se mai intamplase nimic.

Taur

Mergi la un control medical sau urmeaza sa dai un test. Emotiile sunt mari si iti prinde bine sprijinul din partea oricui.

Gemeni

Trebuie sa iti reevaluezi planurile facute pe termen lung. Un telefon pe care il primesti dimineata vine cu o veste care te va mobiliza.

Rac

Interactionezi greu cu cineva. Incearca sa ii asculti parerea, chiar daca tu crezi ca opinia ta e singura corecta. Argumentele lui ar putea sa te convinga.

Leu

O sa fii pus intr-o situatie pe care trebuie sa o gestionezi cu multa diplomatie. Ai tendinta de a fi transant si de a spune lucrurilor pe nume, dar astazi nu este un bun moment.

Fecioara

Termini un proiect care iti facea zilele un cosmar, iar noaptea nu te lasa sa dormi. Simti o eliberare atat de mare, incat vrei neaparat sa sarbatoresti in oras.

Citeste si Horoscopul lunii octombrie si Horoscopul pentru 2016

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
Horoscop zilnic. Joi, 14 martie. Zodia ce riscă să rămână lefteră
Horoscop zilnic. Joi, 14 martie. Zodia ce riscă să rămână lefteră
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Pe acasa va...
#horoscop 24 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop 2016 , #horoscop zilnic