Horoscop: 25-26 mai 2013

Sambata, 25 Mai 2013, ora 08:44
2806 citiri
Horoscop: 25-26 mai 2013

Gemeni

Vremea iti da planurile peste cap si te superi extrem de mult, pentru ca aveai de gand sa mergi intr-un loc in aer liber. O sa fii obligat sa anulezi totul.

Rac

Sambata o sa te apuce dorul de meleagurile natale si vrei sa pleci acolo, insa partenerul de viata are un alt program si o sa te conformezi. Duminica va fi ziua dedicata odihnei.

Leu

Daca tu esti convins ca ceva este bine pentru tine, nu mai cere sfaturile nimanui. Mai bine sa fii responsabil pentru faptele tale decat sa regreti ca ai ascultat de gura altuia.

Fecioara

Te urci in masina si conduci ore in sir unde vezi cu ochii. Nu aveai nimic planuit pentru weekendul acesta, asa ca dai frau liber sentimentelor si mergi unde vor prietenii.

Balanta

Esti cam paranoic. Ai impresia ca cineva pregateste ceva impotriva ta. Calmeaza-te. Sunt idei gresite ce te pot face sa iei decizii care nu te pun chiar in cea mai buna lumina.

Scorpion

Faci un act caritabil si te simti senzational dupa asta. Te gandesti sa repeti experienta, deoarece iti provoaca o senzatie foarte placuta. Esti mai linistit si mai fericit sufleteste.

Sagetator

Mare plictiseala pe acasa, drept pentru care pleci cu cel drag undeva unde va ganditi ca o sa aveti parte de mai multa actiune. Vor fi doua zile pline de distractie.

Capricorn

Dupa vestea primita saptamana aceasta, nimic nu iti poate strica buna dispozitie. Esti plin de energie si parca esti o albina care zboara in jurul unei flori.

Varsator

Nutresti sentimente unice pentru cineva apropiat, insa nu indraznesti sa ii marturisesti asta. Pana la urma iti faci curaj si ii dai de inteles.

Pesti

Esti foarte curajos. Pui in aplicare un plan la care multi nu ar indrazni nici macar sa se gandesca. Daca vei reusi, o sa ai foarte multe de castigat.

Berbec

Cineva vrea sa iti ceara o mare favoare, drept pentru se poarta cu tine cu manusi. Nu te lasa atras in capcana, pentru ca te va costa.

Taur

Multe griji. Se intampla ceva in familie ce te face sa fii foarte atent la toate rudele, lucru pe care nu prea il faci de obicei. O sa fii foarte obosit duminica seara.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic mai 2013, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic