Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop: 25 august 2014

Luni, 25 August 2014, ora 07:22
4345 citiri
Horoscop: 25 august 2014
Foto: Ziare.com

Fecioara

La birou te asteapta cam mult de munca, asta pentru ca ai fost putin ocupat cu ceva ce a tinut de viata personala. Astazi trebuie sa recuperezi.

Balanta

Trebuie sa faci tot posibilul sa rezisti capriciilor partenerului de viata. O data la ceva timp se comporta asa, dar deja ai invatat cum este bine sa procedezi.

Scorpion

Ai o imaginatie bogata si pui la punct un adevarat scenariu pentru a ajunge in punctul dorit. Este cu adevarat o extravaganta.

Sagetator

O persoana din anturajul tau deformeaza adevarul si il modeleaza in asa fel incat sa fie in avantaj. Nu suporti situatia asta si incepi o actiune de demascare.

Capricorn

Dispui de cateva informatii la care nu are acces oricine. Este doar inceputul, dar este esential si modul in care alegi sa beneficiezi de pe urma lor.

Varsator

Intrebuintezi cu buna stiinta ceva ce nu iti apartine. Nu uita ca va veni si vremea in care o sa dai socoteala. Norocul tau ca omul implicat e intelegator.

Pesti

Vezi in cineva un erou si procedezi in asa fel incat sa ajunga cunoscute faptele sale. Planul tau va reusi si o sa atragi de partea ta multe persoane.

Berbec

Nu construiesti nimic astazi, pentru ca totul iti iese pe dos. Zici ca ai doua maini stangi. Incearca sa te relaxezi, pentru ca la amiaza o sa ti se schimbe norocul.

Taur

Cu ceva mai mult efort si putina pricepere ajungi la un rezultat la care visezi inca de acum cativa ani. Responsabilitatea oferita de Mercur este cheia.

Gemeni

Cineva incearca sa puna presiune pe tine si iti forteaza mana intr-o afacere. Nu te simti confortabil si bati in retragere.

Rac

Daca esti nascut in prima parte a perioadei racului, nu iti asuma riscuri prea mari astazi, pentru ca nu esti favorizat de astre. Exact invers este situatia in cazul celor din a doua jumatate.

Leu

La suprafata totul pare minunat, dar in sinea ta esti putin tulburat. Nu vrei sa le arati celor din jur si esti hotarat sa rezolvi totul de unul singur. Nu degeaba esti leu.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 25 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic