Horoscop: 25 august

Joi, 25 August 2016, ora 07:00
5444 citiri
Horoscop: 25 august
Foto: Arhiva Ziare.com

Fecioara

Rezisti cu brio unei tentatii si esti mandru de tine. Banuiesti ca este vorba si despre un test la care ai fost supus fara sa fii informat inainte.

Balanta

De multa vreme voiai sa incepi o dieta, iar acum este momentul potrivit. De obicei, nu pui mare pret pe bani, dar zilele acestea realizezi cat sunt de importanti.

Scorpion

Iti doresti sa fii independent. Inainte de a lua viata in propriile maini, ar fi bine sa te asiguri ca ai bani pentru a te intretine, dar si ca din punct de vedere psihic te poti detasa de anumite persoane.

Sagetator

Cineva se pune rau cu tine, iar tu o sa reactionezi ca un animal care isi apara puiul. Partenerul de viata va fi impresionat de comportamentul tau.

Capricorn

Ti-ai propus sa te inconjori de oameni dragi, care emana energie pozitiva si de aceea tot refuzi invitatia in oras a unei persoane care nu reuseste sa treaca peste probleme si mereu este nemultumita de viata sa.

Varsator

Primesti o misiune clara la locul de munca. Consideri ca este o mare responsabilitate si vrei sa faci o impresie buna. Consideri ca trebuie sa fii lasat in pace si le ceri sa isi vada de treaba lor. Unii se vor supara.

Pesti

Ai intrat intr-un mic conflict la birou, dar acum se rezolva totul datorita unei alte persoane care stie cum sa abordeze astfel de probleme. Trebuie sa fii recunoscator.

Berbec

Vrei sa atragi pe cineva in echipa ta si o sa cauti toate avantajele oferite de domeniul in care lucrezi pentru a-l convinge sa ti se alature.

Taur

Astazi ajungi la concluzia ca prea multa sinceritate dauneaza, ceea ce te face sa iti pui semne de intrebare cu privire la cativa apropiati, poate chiar colegi de birou.

Gemeni

Ai o sclipire aparte. Semn ca ascunzi ceva, dar cei din jur trebuie sa iti respecte intimitatea si sa te lase sa ii anunti atunci cand simti ca este momentul potrivit.

Rac

Te simti epuizat si vrei macar doua-trei zile libere pentru a fugi in oras. Pana la urma lasi deoparte programul obisnuit si faci o nebunie. O sa mergi intr-un loc, nu departe de oras, dar in care o sa te relaxezi.

Leu

Dimineata vei avea parte de o provocare si nu vei da inapoi deloc, pentru ca esti foarte ambitios. O sa fie o zi epuizanta, dar interesanta.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#horoscop 25 august, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic