Horoscop: 25 decembrie 2012

Marti, 25 Decembrie 2012, ora 08:26
2277 citiri
Horoscop: 25 decembrie 2012
Foto: Ziare.com

Capricorn

O zi in care poti sa faci tot ceea ce iti trece prin gand. Uiti de slujba si te distrezi in compania unor oameni foarte dragi. Sunt clipe in care te bucuri ca un copil care primeste o jucarie noua.

Varsator

Oficial vrei sa inchei relatiile cu o persoana ce ti-a facut numai probleme in ultima vreme. Termini rapid cu acest aspect si apoi iti poti vedea de lucruri mult mai importante.

Pesti

S-a intamplat ceva ce iti inlatura orice urma de indoiala cu privire la comportamentul partenerului de viata. Esti sigur ca face ceva pentru tine, insa nu esti sigur ce si esti foarte curios.

Berbec

Dai o multime de telefoane pentru a stabili o intalnire cu prietenii pentru seara. O sa iti fie cam greu sa strangi cativa, pentru ca multi sunt plecati din oras.

Taur

In aceasta perioada pui mare pret pe traditii si te enervezi cand cei din jur nu reactioneaza la fel. Pe la amiaza o sa ai parte de o surpriza, pentru ca rudele vor face ceva demn de povestit chiar si peste o gramada de ani.

Gemeni

O zi speciala pentru tine. Esti inconjurat de oameni dragi, insa nu toata ziua va fi asa. Seara primesti vizita unei persoane pe care nu o placi foarte mult, insa gasesti o scuza ca sa plece cat mai repede.

Rac

Cam multa treaba pentru o singura zi. Ai avut o gramada de treaba si abia ai reusit sa o duci la bun sfarsit. Seara o sa fii epuizat, insa daca te uiti in urma, te multumeste ceea ce s-a intamplat.

Leu

Vrei sa lenevesti cat mai mult in pat, insa nu se poate, pentru ca o sa fie o zi plina. Multe telefoane, vizite si voie buna. Una peste alta, ai vrea ca ziua aceasta sa nu se termine.

Fecioara

Primesti ceva ce iti doreai de mult timp si toata ziua o sa te mandresti cu asta. Nu iti pasa nici de cei din jur, nici de telefon care suna incontinuu.

Balanta

Aveai nevoie de o pauza si astazi ai parte de ea. Incearca sa te relaxezi pentru ca in curand incepe o noua perioada solicitanta.

Scorpion

Te grabesti si nu asculti cu atentie ceea ce ti se transmite. Drept urmare, nu faci ceea ce trebuie si risti sa ai probleme. Din fericire pentru tine, interactionezi cu oameni intelegatori, care trec cu vederea.

Sagetator

Dimineata incepe cu un telefon primit de la cineva aflat la mare departare. Vestea data este cea mai buna din ultima perioada. Apoi te apuci sa faci planuri pentru petrecerea ultimelor zile din an.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2012 , #horoscop zilnic