Horoscop: 25 decembrie 2013

Miercuri, 25 Decembrie 2013, ora 08:50
2567 citiri
Horoscop: 25 decembrie 2013
Foto: Ziare.com

Capricorn

Va fi o zi pe placul tau. Multa odihna si niciun telefon care sa te deranjeze. Pe seara o sa stai de vorba cu foarte multe persoane.

Varsator

Primesti un dar neasteptat. Ore in sir o sa stai si o sa te minunezi de acesta. Dupa-amiaza pui in aplicare planul pe care il ai de mai multa vreme pentru acest moment.

Pesti

Te simti foarte apropiat de partenerul de viata si tot ce faci astazi are legatura cu el. Simteai nevoia sa petreceti mai mult timp impreuna.

Berbec

Faci cateva vizite unor rude pe care nu le-ai vazut de multa vreme. Dupa cateva minute te plictisesti, dar nu ai cum sa scapi. Vei fi epuizat la sfarsit.

Taur

Te simti cel mai bine la tine acasa, asa ca refuzi invitatiile unor persoane. Se vor supara putin, dar pana la urma vor intelege nevoia ta de liniste.

Gemeni

Dai dovada de multa diplomatie astazi. Te intalnesti cu o persoana pe care nu o placi deloc, dar nu lasi acest lucru sa te afecteze. Te bucuri de alte lucruri care se intampla.

Rac

Pui mana pe telefon si suni un prieten mai vechi. Voiai sa vezi ce mai face, dar pana la urma va si intalniti. O sa va distrati copios.

Leu

Ai emotii mari pentru ceea ce urmeaza sa se intample. De cateva saptamani te pregatesti, dar nu credeai ca o sa fii atat de agitat.

Fecioara

Inveti o lectie importanta in orele urmatoare. Realizezi ceea ce conteaza cu adevarat pentru tine pentru a fi fericit. Aveai o conceptie total diferita pana acum.

Balanta

Esti prins fara voia ta intr-o discutie cu mai multi membri ai familiei. Nu te intereseaza absolut deloc, dar esti obligat sa asisti la ea. Seara va fi deosebita pentru tine.

Scorpion

Ai parte de o sclipire de moment si gasesti o solutie pentru a rezolva un conflict spontan izbucnit intre doi prieteni. Ziua se va termina cu o surpriza pentru tine.

Sagetator

Dimineata o petreci in bucatarie. Te pregatesti pentru musafiri. Acestia nu vin cu mana goala, ci cu daruri pentru toata familia.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 25 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2013, #horoscop zilnic decembrie , #horoscop zilnic