Horoscop: 25 februarie 2015

Miercuri, 25 Februarie 2015, ora 07:26
4076 citiri
Horoscop: 25 februarie 2015
Foto: Ziare.com

Pesti

Atmosfera frumoasa de acasa te influenteaza pe toate planurile. Esti cu zambetul pe buze toata ziua, semn ca ai trecut cu bine peste un hop.

Berbec

O sa semnezi niste acte care iti vor aduce o mare satisfactie. Ai un plan bine pus la punct si trebuie sa il respecti intocmai, daca vrei ca totul sa aiba finalul la care speri.

Taur

Primesti o oferta de job care te tenteaza. Mai ai cateva nelamuriri, dar important este ca totul pare ca se intampla in favoarea ta. Profita de aceasta sansa.

Gemeni

Activitate intensa la locul de munca. Urmeaza sa predati un proiect si biroul seamana cu un musuroi de furnici in care toata lumea lucreaza si nimeni nu ia pauza.

Rac

Rabdarea este calitatea de care ai nevoie astazi. Nervii iti sunt pusi la incercare de o persoana care se joaca pe langa flacara. Nu este o zi buna in care sa actionezi fara un plan clar.

Leu

Stabilizezi o relatie ce parea ca nu are un punct de sprijin. Ai stiut cum sa actionezi in momentul potrivit si acum doar culegi roadele muncii tale.

Fecioara

Acum detii toate informatiile si detaliile de care aveai nevoie pentru a lua o hotarare foarte clara in privinta viitorului tau profesional.

Balanta

Pui la punct cateva chestiuni legate de sanatate. Chiar si cu banii o duci mai bine si te poti gandi la cateva achizitii care nu pareau urgente, dar de care te poti ocupa acum.

Scorpion

Ordine si disciplina. Nu lasi nimic sa treaca pe langa tine fara sa te uiti atent. Tocmai de aceea colegii tai stiu ca pot apela la tine cand vine vorba despre statistici si documente importante.

Sagetator

Vestile bune primite astazi te fac sa realizezi ca astrele lucreaza in favoarea ta. Ai mai multa incredere in destin si lasa-te purtat de val.

Capricorn

Ai multe lucruri pe cap si trebuie sa iti faci ordine in idei, altfel risti sa te aglomerezi si sa nu mai apuci sa faci nimic. Ti-ar prinde bine o mana de ajutor.

Varsator

Planeta iubirii te face sa fii putin mai aiurit decat de obicei. Surprizele vin una dupa alta si te simti cel mai important om de pe planeta.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Interesul pe...
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
#horoscop zilnic, #horoscop 25 februarie, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic