Horoscop: 25 ianuarie 2012

Miercuri, 25 Ianuarie 2012, ora 07:08
3316 citiri
Horoscop: 25 ianuarie 2012
Foto: Ziare.com

Varsator

Simti ca te-ai aglomerat cu anumite treburi si nu o sa mai ai timp si de propria persoana. Altadata sa inveti din aceasta greseala si sa nu mai spui "Da" tuturor celor care iti cer cate o favoare.

Pesti

In dorinta ta de a regla conturile cu anumite persoane risti sa ii ranesti pe cei dragi. Alege-ti bine cuvintele si abia apoi spune-le celor din jur ceea ce vrei. Nu ti-ar strica cateva momente pe care sa le petreci in liniste.

Berbec

Fii mai atent la mancarea pe care o consumi. Si mai mult sport ti-ar prinde bine pentru ca in ultima vreme ai neglijat aceste aspecte. Pe de alta parte, nu uita de evenimentul organizat de familia ta. Sub nicio forma nu ai voie sa lipsesti.

Taur

O zi buna din punct de vedere profesional, insa nu acelasi lucru poti spune despre viata personala. La birou poate fi vorba despre o promovare sau o prima.

Gemeni

Simti ca nu mai ai putere sa continui lupta pe care ai inceput-o cu cateva persoane. Dai inapoi si ai vrea sa le lasi sa castige, insa dupa o discutie cu partenerul de viata o sa iti recapeti fortele si o sa fii din nou gata sa faci fata tuturor provocarilor.

Rac

Esti intr-o forma maxima. Starea de sanatate este perfecta, iar asta se intampla pentru ca ai avut timp sa te odihnesti putin. Ti-a prins bine timpul liber de care ai avut parte in urma cu cateva zile.

Leu

Ai promis cuiva un ajutor si acum trebuie sa iti pastrezi cuvantul dat, chiar daca asta inseamna ca o sa renunti la ceva ce iti place. Nu poti sa iti lasi prietenul sa sufere atunci cand are mai mare nevoie de tine si te conformezi.

Fecioara

Nu lasa locul de munca sa iti afecteze viata personala. Discuta cat mai mult cu partenerul de viata si faceti mai multe lucruri impreuna pentru a nu lasa monotonia sa intervina in relatia voastra.

Balanta

Cel drag nu intelege in ce situatie te afli si iti cere mai mult decat poti sa oferi in aceste momente. Vorbeste-i cu calm si explica-i foarte bine ceea ce se intampla in viata ta acum. Abia apoi ia o decizie.

Scorpion

Astazi se va intampla ceva ce te va face sa ai mai multa incredere in tine, dar si in cei din jur. Mereu ai fost banuitor si nu aveai curaj sa iei in seama sfaturile apropiatilor. Acum se schimba ceva in viata ta.

Sagetator

Ai jignit pe cineva, insa fara sa vrei. In sinea ta ai avut intentii bune, insa au fost intelese gresit. Acum trebuie sa gasesti o solutie pentru a repara raul facut.

Capricorn

Se intampla ceva ciudat in viata ta si habar n-ai cum sa interpretezi asta. Pe de-o parte te-ai bucura ca ai reusit sa faci asta, insa iei in calcul si cateva semne ce te fac sa fii sceptic.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic ianuarie , #horoscop zilnic