Horoscop 25 ianuarie 2013

Vineri, 25 Ianuarie 2013, ora 07:22
4018 citiri
Horoscop 25 ianuarie 2013
Foto: Ziare.com

Varsator

Ultima zi lucratoare iti aduce vesti bune de la birou. Sincer, nu te asteptai la o asemenea schimbare, insa o primesti cu bratele deschise.

Pesti

Nu ai prea mult timp la dispozitie sa pui in aplicare planul facut pentru astazi, asa ca grabeste-te. Accepta ajutorul oferit de un coleg. Chiar ai nevoie de sprijinul cuiva.

Berbec

Incerci sa faci ceva pentru a-i impresiona pe cei din jur. Gandeste-te bine daca merita efortul, pentru ca este posibil sa iesi pe pierdere.

Taur

Ai parte de un mic incident, insa tinzi sa faci din asta o drama si sa astepti sa fii compatimit. Cineva va observa ceea ce incerci sa faci si o sa ia atitudine. Ai grija la cum expui problema.

Gemeni

Urmeaza o perioada extrem de fructuoasa din punct de vedere profesional. Rezultatele vor fi mai bune decat te-ai fi asteptat.

Rac

Dispui de multa energie fizica si este exact ceea ce iti trebuie, pentru ca ceea ce o sa faci o sa te epuizeze. Efortul va merita, pentru ca seara te asteapta o veste extraordinar de buna.

Leu

Sperai la un rezultat bun in ceea ce priveste actiunea la care ai luat parte, insa ceea ce are loc la final depaseste orice urma de imaginatie. Seara o sa sarbatoresti cu prietenii.

Fecioara

Gasesti rezolvarea a catorva lucruri ce iti dadeau batai de cap in ultima vreme. Datorita acestui lucru o sa poti sa te concentrezi asupra altor actiuni ce sunt mult mai importante in perioada asta.

Balanta

Nu ai o parere buna despre ceea ce face partenerul de viata si incerci sa ii spui asta intr-o forma placuta, astfel incat sa nu il superi. Nu o sa aprecieze efortul si vei avea parte de cateva reprosuri. Pana la urma o sa gasesti solutia prin care sa il faci sa inteleaga ceea ce trebuie.

Scorpion

Nu te lasi dus cu vorba de cineva care are ganduri ascunse si tai raul de la radacina. Datorita acestui lucru te scutesti de o multime de nervi.

Sagetator

Astrele sunt favorabile zodiei tale astazi. Asteapta-te la o reusita profesionala. Poate avea legatura cu schimbarea jobului.

Capricorn

Nu te grabi sa faci ceva ce nu iti place doar pentru a scapa mai repede. Daca ai rabdare, este posibil sa nu mai fii obligat sa faci nimic.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2013, #horoscop zilnic ianuarie 2013 , #horoscop zilnic