Horoscop: 25 ianuarie

Miercuri, 25 Ianuarie 2017, ora 07:00
7351 citiri
Horoscop: 25 ianuarie
Foto: Arhiva Ziare.com

Varsator

Provoci o schimbare pozitiva la locul de munca. Plecand de la o remarca de-a ta, seful le va imbunatati viata colegilor, care iti vor fi recunoscatori.

Pesti

Te orientezi catre ceva ce iti place sa faci foarte mult si acesta va fi un hobby de care te vei ocupa multa vreme de acum inainte.

Berbec

Simti nevoia sa evoluezi, sa schimbi ceva in bine, mai ales pe latura profesionala. Totusi, nu este cazul sa incepi un nou proiect pana nu lasi lucrurile in ordine la ceea ce lucrezi acum.

Taur

Te temi de ceva si faci un pas in spate. Cineva va observa si o sa iti ofere o lectie pentru a te face sa iti infrangi frica. Ii vei fi recunoscator.

Gemeni

Esti foarte sensibil si nervos. Nimic nu este pe placul tau. Asta pana la amiaza, cand primesti o veste buna de la un partener de la locul de munca si vei deveni precum mierea.

Rac

Esti foarte vigilent astazi si nimic nu scapa fara sa fie controlat de tine. Iti place sa fii stapan pe situatie si sa stii fiecare pas al echipei tale. O sa iti innebunesti colegii cu intrebarile.

Leu

Cineva din jurul tau isi doreste din ce in ce mai multa putere si consideri ca exagereaza. Incerci sa il opresti inainte sa faca un pas pe care il va regreta. Va fi o lupta grea, dar o sa reusesti prin perseverenta.

Fecioara

Din cauza ca nu ti-a iesit ceva te inchizi in tine si nu mai vrei sa vorbesti cu nimeni. Schimba-ti rapid atitudinea. Altfel, nu o sa poti evolua pentru ca ramai prizonier in aceasta situatie.

Balanta

O sa oferi multe sfaturi in aceasta perioada, chiar si unor persoane care nu iti vor cere unul. Nu exagera. Seara stai mai mult in preajma familiei.

Scorpion

Ai ajuns intr-un punct in care te comporti ca un scorpion, si nu e vorba despre zodie. Intepi cand te simti atacat si poate fi vorba chiar despre o razbunare.

Sagetator

Ai incurajat mereu oamenii sa vorbeasca liber si tocmai tu nu o faci in aceste momente cand ar trebui. Prinde curaj si spune lucrurilor pe nume.

Capricorn

Muncesti destul de mult si astepti ca efortul sa iti fie rasplatit. Vizezi o promovare sau macar un bonus prin care sa ti se arate ca esti apreciat.

Citeste si Horoscopul lunii ianuarie, dar si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 25 ianuarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic