Horoscop: 25 iulie 2014

Vineri, 25 Iulie 2014, ora 08:55
2935 citiri
Horoscop: 25 iulie 2014
Foto: Ziare.com

Leu

Soarele te ajuta sa ramai pe drumul cel bun. Intampini cateva dificultati, dar treci peste acestea cu sprijinul catorva prieteni.

Fecioara

Uranus te indeamna sa faci lucruri noi astazi. Descoperi un hobby care o sa iti capteze atentia in urmatoarele saptamani.

Balanta

Important este sa spui ceea ce trebuie atunci cand este cazul si sa taci atunci cand situatia o cere. Atitudinea din aceasta perioada iti va aduce laude.

Scorpion

Una spui si alta faci. Esti cam ametit in saptamana aceasta, iar ultima zi lucratoare nu va face exceptie. Seara se anunta o petrecere.

Sagetator

Astazi realizezi cat de importanti sunt oamenii din jurul tau, unii pe care i-ai ignorat fara sa merite acest lucru. Iti reevaluezi cercul de prieteni.

Capricorn

Esti supraaglomerat astazi si ti-ar prinde bine o mana de ajutor. Primesti de la cine nu te astepti si o sa fii impresionat.

Varsator

Gura pacatosului adevar graieste. Ai tot cobit despre ceva si uite ca acum se intampla. Te amuza aceasta situatie si o sa fie o amintire placuta.

Pesti

Esti foarte nostalgic si te cuprinde dorul de un om foarte drag care se afla la cateva sute de kilometri de tine.

Berbec

Este timpul sa demonstrezi ca poti mai mult decat credeau cei din jur. Multi vor fi uimiti de cat de mult te poti transforma atunci cand esti stimulat.

Taur

Panuiesti o vacanta si te ocupi doar de acest aspect. Nu prea te intereseaza ce se intampla la birou, cel putin in ultimele ore ale programului.

Gemeni

O ruda iti aminteste ca acum cateva luni ai promis ceva, dar ca nu s-a intamplat asta. O sa fii certat si va trebui sa schimbi aceasta situatie.

Rac

Ceea ce faci astazi o sa iti influenteze viitorul, asa ca fii cu bagare de seama si consulta-te cu cine trebuie inainte de a lua o decizie. Mercur este aliatul tau.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Te asteapta...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
#horoscop 25 iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic