Horoscop: 25 iunie 2013

Marti, 25 Iunie 2013, ora 07:02
2795 citiri
Horoscop: 25 iunie 2013
Foto: Ziare.com

Rac

Ai parte de cateva provocari astazi care te vor ajuta sa te dezvolti din punct de vedere profesional. Totusi, nu exagera cu munca pana tarziu.

Leu

Iti place sa faci totul de unul singur. Eviti sa lucrezi in echipa, pentru a nu fi incurcat de altii. Acesta este un avantaj, care te scoate in evidenta.

Fecioara

Dai dovada de maturitate astazi. Faci un gest la care nimeni nu se astepta. Nu ca nu te-ai lasa induplecat, ci pentru ca esti foarte sceptic de felul tau.

Balanta

Daca ai nevoie de ceva, comunica. Cei din jur nu poti ghici si nu o sa primesti nimic, ajungand in acest fel sa te plangi.

Scorpion

Pui bazele unei afaceri ce iti va aduce profituri foarte mari, insa nu pe moment. Trebuie sa ai rabdare cel putin cateva luni.

Sagetator

Yoga sau meditatie. Asta trebuie sa faci astazi pentru a te linisti. Vor avea loc cateva evenimente ce iti vor pune nervii la incercare.

Capricorn

Taci si asculta tot ce se petrece in jurul tau. Ai de invatat, insa doar daca nu pui prea multe intrebari si nu il intrerupi pe cel care iti vorbeste.

Varsator

Descoperi o sursa de bani la care nu te-ai gandit pana acum. Ideea iti vine de la un prieten. Puneti la cale un plan de atac.

Pesti

Acorda-ti putin timp pentru tine. Uita de munca, de copii sau alte responsabilitati si rasfata-te. Mergi intr-un loc relaxant sau pregateste-ti ceva acasa.

Berbec

Faci o mutare de milioane astazi. La inceput ai impresia ca este un sfarsit, dar o sa vezi cat de bine iti va face acest lucru.

Taur

Faci totul pe dos astazi. Ai doua maini stangi. Nimic nu iti iese bine, asa ca nu te apuca de ceva important. Incearca sa te ocupi de maruntisuri.

Gemeni

Traieste clipa. Nu iti mai face multe calcule si analize, pentru ca in felul acesta o sa ajungi sa nu mai faci nimic pentru propria placere.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2013, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic iunie 2013 , #horoscop zilnic