Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop: 25 iunie 2014

Miercuri, 25 Iunie 2014, ora 07:28
2940 citiri
Horoscop: 25 iunie 2014
Foto: Ziare.com

Rac

Te-ai obisnuit cu un anumit program, dar acum trebuie sa il schimbi si te acomodezi putin mai greu. Insa nimic nu este imposibil asa ca o sa reusesti, mai ales cu ajutorul primit de la Soare.

Leu

Uiti de toate momentele neplacute din ultimele zile. Acest lucru se datoreaza unui telefon primit de la un colaborator.

Fecioara

Esti indragostit si zambesti incontinuu. Planeta iubirii se concentreaza asupra ta. Starea de bine de acasa se observa si la slujba.

Balanta

Primele ore ale zilei vor fi ocupate cu raspunsul corespondentei sau trimiterea unor rapoarte. Apoi urmeaza o sedinta, cateva discutii cu cei de la birou si gata si ziua aceasta. Acasa o sa fii mai relaxat.

Scorpion

Simti ca ai picat din cer intr-o lume pe care nu o recunosti. Nu esti sigur ce sarcini trebuie sa rezolvi si nici la cine sa apelezi. Cel mai bine iti iei cateva ore libere.

Sagetator

Cel rau scenariu posibil ce poate avea loc astazi este faptul ca o sa ajungi cu intarziere la o intalnire. In rest, conjuctura astrala te favorizeaza, mai ales in ceea ce priveste afacerile.

Capricorn

Faci un pas inainte in privinta unei activitati ce se va intinde pe cateva luni. Fericirea pune stapanire pe tine, iar seara o sa sarbatoresti alaturi de familie.

Varsator

Intri intr-un joc periculos. Marte te aduce in acest punct. Ti se intind capcane si pentru a nu pica in ele fii foarte vigilent.

Pesti

Primesti o multime de informatii noi, acte de semnat si nu o sa te ridici de la birou pana la amiaza. Apoi iei o pauza meritata.

Berbec

Esti cam lenes astazi si o sa fii pus fata in fata cu o persoana pe care nu o placi. Va trebui sa faci fata unor provocari si ar fi bine sa incerci sa iesi cu brio din tot.

Taur

Rezolvi rapid cateva chestiuni care iti puteau strica ziua. Totul se termina fara niciun moment tensionat. Esti foarte multimit.

Gemeni

Gandeste-te de doua ori inainte sa actionezi, pentru ca desi astrele sunt de partea ta trebuie sa te ajuti si tu putin pentru ca ziua sa se sfarseasca bine.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 25 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic