Horoscop: 25 mai 2012

Vineri, 25 Mai 2012, ora 08:13
3810 citiri
Horoscop: 25 mai 2012
Foto: Ziare.com

Gemeni

Vrei sa scapi de o intalnire si un prieten bun iti va oferi scuza perfecta pentru a lipsi de acolo. Te bucura vestea si deja planuiesti ce o sa faci in timpul respectiv.

Rac

Te apasa ceva pe suflet si nu vrei sa spui nimanui. Nu este o decizie foarte buna. Impartasind cu ceilalti gandurile o sa iti fie mai usor sa gasesti o rezolvare. Macar cu partenerul de viata discuta mai multe.

Leu

Toata ziua te vei ocupa de ceva ce ti-a fost dat sa faci in locul unui coleg. Te deranjeaza acest lucru, insa nu ai cum sa refuzi pentru ca te va costa mai mult decat ai crede. Stai linistit si iti termini treaba.

Fecioara

O zi iesita din comun. Dimineata te surprinde declaratia unui cunoscut, care anunta ca pleaca in afara tarii pentru un timp. Il cunosteai ca pe o persoana ca isi asuma riscuri, insa nu te asteptai la asa ceva. Mai pe seara te surprinde un alt eveniment.

Balanta

Ai intrat intr-o perioada in care refuzi sa comunici cu cei din jur. Faci doar ceea ce vrei si nici nu te gandesti sa iei in seama sfaturile lor.

Scorpion

Nu esti convins ca decizia pe care ai luat-o este cea corecta si simti nevoia unei confirmari. Dupa ore intregi de framantari, o vei primi si vei fi in culmea fericirii.

Sagetator

Asteptai de ceva vreme o veste si esti dezamagit ca nici astazi nu o primesti. Deja iti pierzi orice urma de speranta. Maine exista sanse mari ca in weekend sa primesti telefonul respectiv.

Capricorn

Iti faci prea multe griji pentru ceva ce nu te priveste direct. Invata sa te detasezi de aceste detalii nesemnificative pentru ca iti irosesti timp pretios din viata.

Varsator

Simti ca bati pasul pe loc. Depui foarte mult efort pentru rezolvarea unei actiuni de la locul de munca, insa nu ai parte de succes. Ba mai mult, ai impresia ca cineva vrea neaparat sa ai parte de un esec.

Pesti

Ai incercat sa faci ceva remarcabil, insa te-ai lovit de cateva persoane care nu au aceeasi incredere in ceea ce pui la cale. Nu le iei in seama si iti vezi de treaba ta. Este cea mai buna decizie pe care puteai sa o iei.

Berbec

Perseverenta. Asta e cuvantul care te descrie astazi. Nu te lasi si continui sa inaintezi pe drumul tau. Pana la urma vei avea parte de succes, iar ceilalti vor regreta ca te-au descurajat.

Taur

Ar fi o idee buna sa termini tot ce ai in program astazi pentru ca in sens contrar vei fi nevoit sa muncesti si in weekend. Renunta la pauza de pranz si baga viteza.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic