Horoscop: 25 mai 2015

Luni, 25 Mai 2015, ora 06:40
4988 citiri
Horoscop: 25 mai 2015
Foto: Ziare.com

Gemeni

Incepi saptamana cu o veste buna primita de la o ruda. Are legatura cu o mostenire sau cu o afacere pe care vreti sa o incepeti impreuna. Daca e a doua varianta, fii atent la toate detaliile.

Rac

Nu iti place sa amesteci partea profesionala cu cea personala, dar acum esti nevoit. Recomanzi pe cineva pentru un proiect si o sa fii implicat mai mult decat ti-ai fi dorit.

Leu

Nu te poti concentra la ceea ce se intampla la birou, pentru ca seara te asteapta acasa cativa prieteni veniti sa sarbatoriti o reusita a unuia dintre voi.

Fecioara

Ti-ai propus sa te inconjori de oameni dragi, care emana energie pozitiva si de aceea tot refuzi invitatia in oras a unei persoane care nu reuseste sa treaca peste probleme si mereu este nemultumita de viata sa.

Balanta

Ai uitat ca trebuie sa participi la o sedinta si esti nepregatit. In cateva minute trebuie sa faci ceea ce altii au reusit intr-o saptamana. Intri in priza si in criza de timp. Cu mult calm si daca adopti atitudinea potrivita o sa inchei totul cu bine.

Scorpion

Uneori ai impresia ca esti spectator in viata ta si ca urmezi cursul normal fara sa faci vreun comentariu. Astazi faci o schimbare care va fi foarte vizibila si remarcata de cei din jur.

Sagetator

Te pregatesti ca in curand sa pleci la drum. Daca este in interes de munca, nu te astepti la ceva spectaculos. Pe de alta parte, daca este vorba despre concediu, esti cu sufletul la gura.

Capricorn

Primesti o multime de sfaturi din partea unor oameni care atunci cand au fost in situatia ta nu s-au descurcat deloc. Consideri ca trebuie sa fii lasat in pace si le ceri sa isi vada de treaba lor. Unii se vor supara.

Varsator

Esti foarte direct si nu menajezi pe nimeni atunci cand stii ca a fost intrecuta masura. Pui lucrurile la punct inainte sa te apuci de orice altceva.

Pesti

Cineva se ofera sa te ajute cu o problema, dar tu nu primesti ajutorul, pentru ca ti se pare ca este ceva ciudat la mijloc. Pana la urma o sa te lamuresti ca nimeni nu are nimic cu tine.

Berbec

Esti intruchiparea nemultumirii. Nimic nu este pe placul tau si te plangi incontinuu. O persoana din anturajul tau o sa te puna pe drumul cel bun.

Taur

Inca de la prima ora ti se reproseaza ceva si in loc sa accepti ca ceilalti au dreptate te enervezi si nu vrei sa mai vorbesti cu nimeni. Dupa cateva ore, realizezi ca acesta este adevarul.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 25 mai, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2015, #horoscop zilnic 25 mai , #horoscop zilnic