Horoscop: 25 martie 2011

Vineri, 25 Martie 2011, ora 07:32
2752 citiri
Horoscop: 25 martie 2011
Foto: Ziare.com

Berbec

Soarele de afara te binedispune si vrei sa te relaxezi. Ai chef sa te plimbi prin magazine si sa iei legatura cu oameni carora nu le-ai dat un semn de viata de ceva timp. Astazi va fi ziua socializarii pentru tine, asa ca cine are chef de vorba sa te sune.

Taur

Desi nu iti sta in fire sa ajuti oamenii care ti-au gresit, astazi treci peste asta si accepti sa faci ceva deosebit pentru o anumita persoana. Esti convins ca apoi vei regreta faptul ca ai renuntat la planurile tale pentru ea, insa speri ca intr-o zi eforturile iti vor fi rasplatite.

Gemeni

Daca te gandesti ca astazi vei avea parte de liniste, te inseli. La munca vei avea parte de o zi foarte agitata, iar colegii de birou sunt si ei foarte ocupati pentru a te putea ajuta cu ceva. Incearca sa iti pastrezi calmul si sa te gandesti ca totul se va termina curand si o sa poti pleca acasa.

Rac

Esti plin de energie si asta inseamna ca poti sa faci fata provocarilor la care vei fi supus astazi. Spre amiaza vei fi afla de un nou proiect. Nu vei fi in culmea fericirii, insa nici nu te vor dezamagi vestile primite.

Leu

Daca ai fi singur in lume, ai fi foarte fericit, insa anumite persoane din jurul tau iti dau mereu planurile peste cap si te incurca. O ruda va avea din nou nevoie de tine si vei fi nevoit sa renunti la propria persoana pentru a-i multumi pe cei din jur.

Fecioara

In sfarsit iti dai seama ca ai abordat gresit un proiect si acum esti dezamagit pentru ca va trebui sa iei totul de la capat si nu prea mai ai dispozitia necesara si forta pentru a face fata situatiilor complicate de la serviciu.

Balanta

Esti foarte curios. Vrei sa stii totul imediat ce se intampla si sa fii cel caruia toti ii spun secretele. Ai grija doar sa nu faci o impresie gresita si ceilalti sa te considere un om care duce vorba de colo colo. Nu uita ca ai de platit cateva facturi, asa ca ai grija cat cumperi cand mergi la magazin.

Scorpion

Iti doreai de mult un lucru, iar acum ca ai reusit sa il achizitionezi realizezi ca lucrurile nu stau asa cum credeai tu. Ba chiar ajungi sa regreti ca ai dat banii pe ceva atat de superficial. Nu poti sa il inapoiezi, asa ca trebuie sa iti vezi de viata in continuare.

Sagetator

Simti ca uneori traiesti viata altei persoane sau ca visezi. Din pacate, este viata ta, iar aceste multe proiecte sunt cele pe care trebuie sa le faci. Mai bine te-ai mobiliza si ti-ai focaliza atentia asupra unor lucruri reale.

Capricorn

Ai reusit sa dormi mai mult in aceasta perioada si simti ca ti-ai incarcat bateriile. Acum te poti ocupa mai mult de familie si poate chiar sa pleci intr-o mini vacanta.

Varsator

Oricat de mult ai vrea ca in acest weekend sa te relaxezi, un apropiat iti da planurile peste cap si vei fi nevoit sa pleci la drum. O sa vezi ca pana la urma te vei simti bine.

Pesti

Toata lumea asteapta cate ceva de la tine, insa simti ca te lasa puterile si ca nu mai faci fata provocarilor. Atunci ia cateva zile pauza si incearca sa re relaxezi. Astfel, vei avea parte de un weekend pe sufletul tau, plin de energie si de evenimente placute.

Horoscop realizat de Zaza

Catalin Cîrstoiu, despre bunurile nedeclarate: „Ce ați fi vrut, să merg cu bicicleta?”
Catalin Cîrstoiu, despre bunurile nedeclarate: „Ce ați fi vrut, să merg cu bicicleta?”
Candidatul PSD-PNL la alegerile pentru Primăria București, medicul Cătălin Cîrstoiu a declarat vineri, 29 martie, că el și soția sa au muncit de „le-au sărit capacele” pentru a avea...
Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a anunţat vineri, 29 martie, că împreună cu echipa de la instituţia pe care o conduce, pregăteşte un proiect legislativ care va...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2011 , #horoscop zilnic