Horoscop: 25 martie 2015

Miercuri, 25 Martie 2015, ora 07:07
3967 citiri
Horoscop: 25 martie 2015
Foto: Ziare.com

Berbec

Simtul umorului te va ajuta sa depasesti cu brio o situatie care pare tensionata si de care te temeai. Fii tot timpul cu zambetul pe buze si o sa oferi o lectie importanta.

Taur

Lipsa timpului te pune intr-o situatie neplacuta, pentru ca nu reusesti sa ajungi la o intalnire la ora programata de acum mult timp. Incearca sa te organizezi putin mai bine.

Gemeni

Trebuie sa alegi intre doua lucruri care iti plac la fel de mult. Este o decizie greu de luat si va trebui sa te gandesti foarte bine la ceea ce trebuie sa faci in continuare.

Rac

Aduna-ti ultimele picaturi de energie si incearca sa duci la bun sfarsit proiectul pentru care ai muncit atat de mult. Apoi, poti sa iti iei o zi libera.

Leu

Un nou test pentru nativii din zodia leu. Nu este vorba despre ceva grav, dar trebuie sa te pregatesti psihic, pentru ca o sa fii nevoit sa iti pastrezi calmul.

Fecioara

Nu te indoiesti niciodata de alegerile tale, dar acum iti pui anumite semne de intrebare cu privire la ceea ce ai decis acum cateva zile.

Balanta

Esti deranjat de actiunile unor oameni si esti hotarat sa le spui tot ceea ce gandesti. Consideri ca au intrecut limita. Pluto o sa iti ofere puterea necesara.

Scorpion

Nu te astepta la ceva concret astazi, pentru ca lucrurile nu se aranjeaza in ordinea in care iti doresti. Trebuie sa ai rabdare, pentru ca totul se va rezolva de la sine. Ai incredere in astre.

Sagetator

Cheltui toti banii pe care ii ai si o faci cu drag, pentru ca achizitionezi ceva ce iti trebuie in casa. De multa vreme asteptai acest moment.

Capricorn

Bunul simt te impiedica sa spui tot ceea ce crezi despre oamenii cu care discuti astazi. Iti tii in frau nervii si nu lasi vorbele sa iasa asa cum iti doresti. Pe seara o sa te simti mult mai bine.

Varsator

Cineva iti sare in ajutor si te scoate din buclucul in care te-a bagat, culmea, un amic. Se anunta o perioada agitata, dar la sfarsitul acesteia o sa fii recompensat.

Pesti

Obtii niste bani la care visai de ceva vreme. Esti tentat sa fugi direct in magazine, dar te gandesti la viitoarele cheltuieli si ii pui deoparte.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 25 martie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic