Horoscop: 25 martie 2016

Vineri, 25 Martie 2016, ora 07:45
4133 citiri
Horoscop: 25 martie 2016
Foto: Ziare.com

Berbec

Ai biroul plin de documente si trebuie sa faci ordine in acestea. Te-ai concentrat pe altceva pana acum si ai ignorat niste contracte. Acum este momentul sa te ocupi de ele.

Taur

Ai pierdut un obiect de care aveai nevoie si timp de cateva ore te invarti in jurul cozii, incercand sa il gasesti. Este posibil sa ajungi cu intarziere la o intalnire. Ar fi bine sa fii mai ordonat pe viitor.

Gemeni

Primesti niste vesti de la o persoana aflata in alta tara si acestea duc la schimbarea planurilor pentru urmatoarea perioada. O sa fii vizitat de cativa prieteni si esti foarte incantat.

Rac

Afli despre un denunt si nu esti de acord cu termenii folositi in actul oficial. Iei atitudine si pornind de la acest lucru vei reusi sa schimbi ceva ce va ajuta mai multi oameni pe viitor.

Leu

Trebuie sa fii sincer cu tine insuti si daca consideri ca ceva nu este cum trebuie sa faci un pas in spate. Pe plan personal, este cazul sa incepi un proiect la care te gandesti de mai multa vreme.

Fecioara

Nu ar strica sa mergi la un control medical de rutina sau sa incepi o dieta la care te gandesti de mai multa vreme. Este momentul unei schimbari.

Balanta

Esti preocupat de niste evenimente sociale. Iei parte la o intalnire cu multe persoane, iar unii oameni ti se vor parea veniti din alta lume. Nu esti in pas cu tehnologia.

Scorpion

Fa-ti timp pentru tine si nevoile tale si lasa-i pe altii sa se descurce singuri. Nu poti fi tot timpul dadaca lor. Este cazul sa se maturizeze si sa dea dovada de responsabilitate.

Sagetator

Esti dispus sa cunosti niste oameni pe care i-ai evitat pe cat de mult ai putut. O sa fii surprins cand o sa observi chimia dintre tine si ei.

Capricorn

Ai un farmec aparte si esti constient de asta. Astazi profiti de aceste aspecte si ceri o favoare cuiva care te place. Totusi, nu exagera cu cerintele.

Varsator

Exista sanse de promovare sau pentru o marire de salariu, dar nu te bucura inainte sa devina ceva sigur, pentru ca lucrurile se pot schimba de la un moment la altul.

Pesti

Te concentrezi pe munca si ii ignori pe cei dragi. Acestia iti vor reprosa lipsa de atentie si in weekend va trebui sa recuperezi timpul pierdut.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 25 martie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic