Horoscop: 25 noiembrie 2013

Luni, 25 Noiembrie 2013, ora 07:00
3186 citiri
Horoscop: 25 noiembrie 2013
Foto: Ziare.com

Sagetator

Relatia cu parintele de acelasi sex va fi supusa unui incercari. Daca faci ceea ce trebuie astazi, aceasta se va imbunatati. Pe de alta parte, in cazul in care o sa te impotrivesti, nu te astepta sa iti fie alaturi cand vei fi in aceeasi situatie.

Capricorn

Ai ganduri serioase cu privire la ceea ce vrei sa faci astazi. Nu lasi nimic sa te distraga si reusesti sa termini totul inainte de termenul limita. Seful va aprecia efortul tau.

Varsator

Dai dovada de mult bun simt in momentul in care cineva ia ceva ce iti apartine si sustine ca este al sau. Diplomatia care te reprezinta te impiedica sa ii spui ceea ce ar merita.

Pesti

Ai foarte multa energie si o sa razi tot timpul. Esti foarte odihnit. Risti ca seful sa iti dea mai mult de munca, pentru ca va banui ca nu ai treaba si de aceea te amuzi incontinuu.

Berbec

Ai fost nemultumit de viata ta personala, mai ales de partea sexuala. Dupa mult timp in care ai tacut si ai acumulat multa tensiune, discuti cu cel drag. O sa vezi ca situatia se va imbunatati considerabil.

Taur

Esti liber sa faci ceea ce vrei. Unul dintre sefi iti da unda verde si ai voie sa pui in practica proiectul pe care il ai in minte de multa vreme. Ai grija, pentru ca responsabilitatea e mare.

Gemeni

Faci o criza de nervi dimineata. Motivul este de fapt o neintelegere. Ar trebui ca inainte sa te agiti sa te asiguri ca informatiile care ajung la tine sunt reale.

Rac

Luna te face sa iti schimbi ceva mai mult ritmul de viata. Daca acum iti placea sa petreci serile citind, acum iesi la alergat. Uiti de mancarea nesanatoasa si esti setat sa cumperi doar produsele bio.

Leu

Astazi ai un simt aparte pentru tot ceea ce inseamna eleganta. Venus este raspunzatoare pentru acest lucru. O sa faci cateva achizitii deosebite.

Fecioara

Este demna de laudat initiativa ta. Faci un mare bine cuiva aflat intr-o situatie dificila. Renunti la ceva ce te bucura pe tine. Simti o mare satisfactie sufleteasca si nu va mai conta nimic altceva.

Balanta

Iti indrepti atentia catre lucrurile religioase. Ai ignorat asta in ultima perioada si ai nevoie de o revenire. Nu trebuie sa stie nimeni ce faci tu.

Scorpion

Ascunde portofelul si nu te apropia de locul respectiv. Trebuie sa faci tot posibilul sa nu cheltui nimic astazi. Maine o sa fii nevoit sa dai o mare suma pe ceva de care ai cu adevarat nevoie.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#horoscop 25 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2012 , #horoscop zilnic