Horoscop: 25 noiembrie 2014

Marti, 25 Noiembrie 2014, ora 08:04
3510 citiri
Horoscop: 25 noiembrie 2014
Foto: Ziare.com

Sagetator

Dai dovada de intelegere si marinimie fata de o persoana care se afla la necaz. Iti va fi recunoscator, iar modul ii care o sa isi arate multumirea te va surprinde.

Capricorn

Planeta iubirii te pune la incercare. Ziua se va dovedi a fi una iesita din comun din punct de vedere al relatiei. Petreci momente de neuitat in compania celui drag.

Varsator

Cativa cunoscuti, cel mai probabil rude, au incercat sa iti ascunda niste informatii pe care ai ajuns sa le afli din intamplare. Te simti tradat si nu vrei sa discuti cu niciunul dinte ei.

Pesti

Nu te baza pe nimeni astazi si fa totul de unul singur. Doar asa te asiguri ca proiectul tau nu va fi un esec. Munceste pana in ultima clipa si asteapta linistit rasplata.

Berbec

Nu ai chef sa pleci la munca, asa ca mai zabovesti cateva minute in pat, la caldura. Nu ai cum sa scapi, asa ca fa repede o cafea delicioasa si pune-te pe picioare, pentru ca la birou te asteapta multa treaba. Din fericire, Soarele te ajuta termini totul.

Taur

Ai mintea ocupata cu tot felul de evenimente care urmeaza sa se intample. Nu te grabi, deoarece totul trebuie facut in liniste si cu multa concentrare. Esti foarte receptiv la nevoile celor din jur.

Gemeni

Trebuie sa dai deoparte gandurile negre si sa te concentrezi pe lucrurile pozitive din viata ta. Mergi sa te plimbi prin parc sau in orice loc care te face sa te simti bine.

Rac

Nu te aglomera cu activitatile, pentru ca maine te asteapta o zi grea si trebuie sa fii in forma. Vei avea parte de un mare succes astazi, dar o sa treci prin cateva clipe de emotii.

Leu

Dimineata se anunta a fi una deosebita, semn ca munca din ultima vreme nu a fost in zadar, ba din contra. O sa traiesti totul la un nivel maxim, iar din cauza asta o sa fii epuizat.

Fecioara

Viata ti-a aratat ca trebuie sa fii in priza mereu, dar cu toate acestea uneori esti naiv, lucru care atrage cateva probleme, pentru ca cineva profita de faptul ca esti prea credul. Acum, va trebui sa muncesti pentru a indrepta asta.

Balanta

Este ziua unor schimbari fundamentale. De cateva luni intentionezi sa faci un pas decisiv pentru cariera, dar nu aveai curaj. Acum consideri ca a venit momentul cel mare.

Scorpion

Ai o strategie aparte pentru a te asigura ca sfarsitul lunii te va prinde cu ceva mai multi bani in portofel. Cel mai fericit va fi partenerul de viata, pentru ca ii vei cumpara un cadou.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 25 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic