Horoscop: 25 noiembrie

Vineri, 25 Noiembrie 2016, ora 07:10
6345 citiri
Horoscop: 25 noiembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Sagetator

Opreste-te din cheltuit, pentru ca urmeaza o perioada in care se anunta multe cumparaturi si vei avea nevoie de bani.

Capricorn

Desi multi oameni te vor in echipa lor, preferi munca individuala, deoarece nu te poti concentra in galagie. Primesti vesti bune legate de finante.

Varsator

Soarele se ocupa de atmosfera deosebita din caminul tau. Ofera-ti un ragaz de cateva zile inainte de a lua o decizie cu privire la schimbarea de cariera.

Pesti

Te simti bine, arati bine si totul iti merge bine. Complimentele nu intarzie sa apara si nici laudele. Acum culegi roadele a ceea ce ai sadit acum cateva luni.

Berbec

Activitatile la care iei parte vineri nu iti vor oferi atat de multa satisfactie pe cat asteptai, dar esti multumit pentru ca se putea si mai rau. Nici macar conversatiile nu se ridica la nivelul la care doreai. In schimb, seara o sa o organizezi dupa bunul plac.

Taur

Esti mult prea mandru pentru a recunoaste o greseala din trecut si asta o sa te coste. Vei fi taxat de un prieten care ti-a fost mereu alaturi, dar care te si trage de maneca atunci cand gresesti. Te poti baza pe el in orice situatie.

Gemeni

Ai imaginatie bogata si o sa iti inchipui multe scenarii care depasesc cu mult ceea ce se va intampla. O sa transformi totul intr-o joaca alaturi de mai multi colegi de la birou.

Rac

Te emotioneaza marturisirea unui cunoscut. Aflasei ca te admira, insa nu stiai ca are o parere atat de buna despre tine. Vorbele sale te vor umple de energie pozitiva.

Leu

Trebuie sa recunosti ca activitatile zilnice incep sa te plictiseasca. Este nevoie de o schimbare in viata ta si nu o sa dureze mult timp pana cand iti dai seama unde trebuie sa lucrezi.

Fecioara

Esti distras de cateva persoane care sunt puse pe sotii. Glumele lor te binedispun si iti dau forta de munca. Va fi o zi productiva.

Balanta

Nu ai mai auzit de un prieten bun de ceva timp si vrei sa ii faci o vizita pentru a te asigura ca totul este in ordine. Odata ajuns la el realizezi imediat de ce era secretos. Va fi o veste excelenta.

Scorpion

Incearca sa te odihnesti mai mult, pentru ca te-a ajuns oboseala si nu mai dai randament. Ultima luna din an se anunta a fi foarte aglomerata si trebuie sa fii plin de energie pentru a termina totul inainte de sarbatori.

Citeste si Horoscopul lunii noiembrie si Horoscopul pentru 2016

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 25 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic