Horoscop 25 octombrie 2010

Luni, 25 Octombrie 2010, ora 10:35
2598 citiri
Horoscop 25 octombrie 2010

Scorpion

Astazi trebuie sa depui un efort in plus pentru a imbunatati relatia cu partenerul de viata, iar pe seara o sa observi ca eforturile tale nu au fost in zadar. Ba mai mult, ti se pregateste o surpriza din partea unei persoane de la locul de munca, asa ca nu neglija niciun telefon astazi.

Sagetator

De un lucru nu te poti plange astazi, de sprijinul celor apropiati. Cum aud ca ai probleme, cum iti dau un telefon si incearca sa ajute. Aceasta este o ocazie buna pentru a afla cine este cu adevarat prieten si cine nu. Partenerul de viata incearca sa faca tot posibilul pentru a te face sa te simti bine.

Capricorn

Relatia cu partenerul de viata merge din ce in ce mai bine si chiar si tu ramai uimit de ceea ce se intampla. Chiar si situatia financiara evolueaza foarte bine si nu ai idee cum de ti se intampla numai lucruri bune in ultima vreme. Nu mai pune multe intrebari si mai bine profita de aceste momente placute.

Varsator

Urmeaza o perioada in care vei fi mai sensibil ca de obicei si nu ai rabdare sa asculti orice repros ti se aduce. Asta nu inseamna ca trebuie sa tipi la fiecare persoana care incearca sa iti spuna ca ai gresit, ci doar sa accepti mai usor aceste critici.

Pesti

In aceste zile s-ar putea sa aiba loc o mare schimbare in viata ta, asa ca depune mai multa atentie la tot ceea ce se intampla in viata ta. Chiar si in viata personala vor avea loc schimbari.

Berbec

Ti s-a cam pus pata pe un lucru si vrei sa il achizitionezi in ciuda faptului ca situatia financiara nu prea iti permite acest lucru. Nu ar strica sa dai dovada de mai multa responsabilitate si sa renunti la acest lucru si sa platesti cateva facturi.

Taur

Ai ceva sa ii reprosezi persoanei iubite si abia astepti sa o faci, pentru a-i demonstra ca nu esti singurul care greseste in relatia voastra. Spre seara o sa primesti o veste importanta de la o persoana aflata la mare departare.

Gemeni

Astazi o sa primesti multe complimente, mai ales de la persoane de sex opus. In cazul in care nu esti implicat intr-o relatie, astazi ai mari sanse sa incepi una.

Rac

De cateva saptamani te gandesti la un anumit lucru si astazi te decizi ca este cazul sa incerci sa gasesti cateva raspunsuri. Pentru a duce la bun sfarsit aceasta sarcina va fi nevoie sa dai cateva telefoane, chiar daca nu iti face o deosebita placere.

Leu

Deciziile luate astazi trebuie sa le iei singur, fara sa te lasi influentat de nicio persoana, nici macar de cineva din familia ta. Trebuie sa te gandesti bine la propria persoana si sa iei deciziile cele mai bune pentru tine.

Fecioara

Dupa multe, chiar foarte multe, zile de griji si necazuri, in viata ta se instaleaza linistea si asta te multumeste foarte mult. Ba mai mult, prietenii iti sunt alaturi, partenerul de viata iti pregateste o surpriza si toate merg ca pe roate.

Balanta

Uita grijile macar pentru cateva zile si incearca sa te relaxezi. Nu ar strica sa iti iei cateva ore libere si sa mergi intr-un loc in care te simti cel mai bine, la o sala de fitness, la coafor, la o cafea cu prietenii sau in orice alt loc in care te simti bine.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2010 , #horoscop zilnic