Horoscop: 25 octombrie 2012

Joi, 25 Octombrie 2012, ora 07:02
3473 citiri
Horoscop: 25 octombrie 2012
Foto: Ziare.com

Scorpion

Te macina ceva. Ai impresia ca o persoana din anturajul tau iti ascunde ceva si esti hotarat sa afli despre ce este vorba. O sa te amuzi cand vei afla adevarul.

Sagetator

Ai vrea ca totul sa fie gata doar gandindu-te la lucrul respectiv. Nu iti mai lasa imaginatia sa zboare si fa singur tot ceea ce trebuie pentru ca doar asa o sa fii sigur ca este bine.

Capricorn

Ai reusit sa termini o sarcina care iti cam dadea batai de cap. Simti nevoia sa iesi in oras pentru a sarbatori. Asta si faci. Inainte, iti anunti prietenii unde te pot gasi.

Varsator

Nu iei in serios semnalele oferite de sot/sotie si nu este atitudinea pe care trebuie sa o adopti zilele acestea. Lasa totul deoparte si ocupa-te de el/ea pentru ca altfel o sa regreti.

Pesti

Simti ca lumea este a ta. Primesti o veste ce te va face sa ignori tot ceea ce te deranja la locul de munca. Nici daca ti-ai pierde jobul nu te-ar interesa.

Berbec

Partenerul de viata iti da o veste nu tocmai buna si te gandesti numai la asta. Este ceva personal si eviti sa lasi sa se observe ingandurarea. Nu ai vrea sa te intrebe colegii ce se intampla.

Taur

Orice ai face ai grija la modul in care actionezi. Scopul este important, insa nu apela la mijloace ce pot atrage conflicte cu cei din jur.

Gemeni

Iti doresti atat de mult sa reusesti sa faci ceva, incat esti capabil sa treci peste ceva ce te-a rugat o persoana apropiata. Esti sigur ca merita sa faci acest sacrificiu?

Rac

Termina cat mai repede cu munca si fugi spre casa. Te asteapta ceva deosebit. Seara o vei petrece intr-o companie speciala.

Leu

Ai uitat sa faci ceva si intri in criza de timp. Iti vine rapid o idee si o sa scapi ca prin urechile acului. Altadata fii mai atent la astfel de lucruri.

Fecioara

Inceteaza sa mai flirtrezi cu persoane de sex opus, daca nu vrei sa ai probleme in relatia persoanala. Daca simti ca iti lipseste ceva, discuta deschis cu cel drag si o sa vezi ca va fi mai bine. Altfel, o sa regreti pasii facuti acum.

Balanta

O sa ai parte de un moment in care iti vei simti inima in gat, cum se spune in popor. Ai aflat ceva ce te rascoleste. Din fericire, la orele amiezii o sa te linistesti, pentru ca o sa vezi ca a fost o alarma falsa.

Horoscop realizat de Zaza

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic