Horoscop: 25 septembrie 2014

Joi, 25 Septembrie 2014, ora 07:30
3250 citiri
Horoscop: 25 septembrie 2014
Foto: Ziare.com

Balanta

Inveti ceva important astazi chiar de la o persoana pe care nu o luai foarte mult in seama pana acum. Este o lectie de viata esentiala. Luna te trece prin emotii la un nivel inalt.

Scorpion

Organizarea si ordinea trebuie sa te defineasca astazi, pentru ca lucrezi cu multe acte si trebuie sa stii unde le pui pe fiecare. Ai nevoie de ajutorul lui Mercur ca sa termini ziua cu bine.

Sagetator

Fii putin mai amabil cu cei din jur si lasa de la tine, daca vezi ca nu ai nicio sansa de la altii. Te vei simti mult mai bine stiind ca ai facut un bine cuiva.

Capricorn

Actionezi sub un impuls spontan si apoi faci un pas in spate, pentru ca te temi. Nu ai de ce. Ai luat o decizie foarte buna si daca stateai prea mult pe ganduri nu mai aveai curajul sa o faci.

Varsator

Atunci cand iubesti, ierti multe. Dupa acest principiu te ghidezi tu, dar ai grija ca nu cumva acesta sa iti intunece gandirea si sa iei decizii gresite doar de dragul celui de langa tine.

Pesti

In prima parte a zilei, nu o sa te ridici de la birou si nu o sa scoti capul din documente. Apoi, te ocupi de ceva ce tine de familie, ceva ce are legatura mai ales cu partenerul de viata.

Berbec

Uranus se ocupa de tine in aceste zile. Te poti astepta la idei bune de afaceri sau solutii inovatoare pentru ceva ce te preocupa. Nu este exclus sa faci o deplasare mai lunga.

Taur

Daca te preocupi acum de sanatate, mai tarziu nu trebuie sa iti faci griji. Important este ca si simpla durere de cap sa o iei in serios si sa faci un control.

Gemeni

Ai muncit foarte mult in ultima vreme, mai ales in luna aceasta. Esti mandru de rezultatele tale si impartasesti acest moment cu cei dragi. O sa dai foarte multe telefoane.

Rac

Cineva vine cu o idee fara sens crezand ca asa se va incheia perioada mai grea pe care o traversezi astazi. Nu numai ca te incurca, ci te si enerveaza, pentru ca intervine cand nimeni nu i-a cerut ajutorul.

Leu

Ai un obiectiv foarte clar si nu vrei sa te abati de la drumul tau. Pentru acest lucru trebuie sa fii constient ca nu trebuie sa piezi deloc timpul si sa te pui imediat pe munca.

Fecioara

Faci ceva laudabil si aplauzele se aud imediat. Ajungi un exemplu pentru cei din comunitatea ta. Continua in acest fel si o sa fii si promovat.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 25 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic septembrie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic