Horoscop: 25 septembrie 2017

Luni, 25 Septembrie 2017, ora 06:41
6397 citiri
Horoscop: 25 septembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Fecioara

Simti ca ti se face o nedreptate. In loc sa te plangi, ar trebui sa incerci sa iti faci dreptate, dar nu prin certuri si reprosuri, ci folosind argumentele potrivite.

Balanta

O persoana speciala intra in viata ta. Totul se poate transforma intr-o relatie de lunga durata. Important este cat de deschis esti tu pentru o astfel de legatura.

Scorpion

In interiorul tau exista o dorinta intensa. Poate avea legatura cu o persoana sau cu ceva ce vrei de multa vreme sa se intample. Nu ai nicio scuza sa nu iti asculti inima.

Sagetator

Luna iti aduce energia intuitiva de care ai nevoie pentru ca lucrurile sa se aseze in avantajul tau. Asezi pe hartie niste ganduri care nu iti dau liniste.

Capricorn

Este o zi perfecta pentru a lasa la suprafata o latura pe care lumea nu ti-a cunoscut-o. Sa iti dai masca jos. S-ar putea sa ii surprinzi pe cei din jur, inclusiv pe tine.

Varsator

Gandeste-te la o dorinta mai veche si indeplineste-o. Nu mai astepta. De unde stii ca maine nu vei fi tentat sa amani din nou si sa o tot faci pana cand poate nu o mai poti face.

Pesti

In relatia ta se da o lupta si se pare ca esti pe punctul sa o castigi. Nu va fi usor, dar nici imposibil. Urmeaza-ti drumul fara sa schimbi directia pentru ca asa vrea altcineva.

Berbec

Te pregatesti de ceva timp de o anumita sarcina si este ziua perfecta pentru a te ocupa de aceasta. Niciun obstacol nu este prea mare pentru tine. Foloseste-ti puterea de convingere si energia molipsitoare pentru a te apropia de cine vrei.

Taur

Esti un cautator de suflete la fel de sensibile ca al tau. Nu te apropia de orice persoana care pare in regula la inceput. Ai rabdare sa o cunosti mai bine inainte sa te deschizi in fata sa.

Gemeni

Te afli la o rascruce cu privire la o decizie importanta. Nu eviti nimic, dar nici nu trebuie sa te arunci in gol doar pe baza instinctului. De data aceasta incearca sa obtii cat mai multe informatii inainte sa iei o decizie.

Rac

Te simti bine atat fizic, cat si psihic. Esti pregatit pentru o confruntare pe care ai tot amanat-o pana acum. Ti-ai conectat corpul cu mintea si simti ca nimic nu te mai poate rani.

Leu

E timpul pentru putin mai multa iubire de sine si iertare. Continua si o sa te simti mai bine. Ceva, recent, nu a evoluat cum ai vrut, dar e bine sa inveti din orice ti se intampla.

Citeste si Horoscopul lunii septembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#horoscop 25 septembrie, #horoscop septembrie, #horoscop 2016 , #horoscop zilnic