Horoscop: 26 august

Vineri, 26 August 2016, ora 07:09
4826 citiri
Horoscop: 26 august
Foto: Arhiva Ziare.com

Fecioara

O sa ai foarte multe lucruri de facut si drumuri prin oras pentru a rezolva ceva ce are legatura cu unele acte pentru o mostenire sau achizitia unei case sau a unei masini.

Balanta

Ai multa treaba, dar gandul iti zboara la plaja sau la o zona montana de care te simti legat sufleteste. Nu este timpul pierdut pentru o drumetie, dar trebuie sa termini cat mai repede proiectul la care lucrezi.

Scorpion

Ai parcurs numeroase etape in cadrul unui demers inceput de curand, dar nu esti multumit de cum evolueaza totul si vrei sa faci niste schimbari. O sa ai nevoie de sprijinul unei persoane cu functie importanta.

Sagetator

Consiliezi pe cineva incercand sa il ajuti sa isi rezolve niste probleme financiare. O sa fii ca un guru pentru omul respectiv si vei fi foarte mandru de reusita ta.

Capricorn

Situatia financiara se imbunatateste. Primesti niste bani de la o ruda. Stiai ceva despre aceasta suma, dar nu erai sigur ca o sa o primesti.

Varsator

Ti se vor inchide foarte multe usi astazi, insa cel mai probabil vina iti apartine, pentru ca nu bati la cele potrivite. Fa o evaluare a situatiei si schimba directia.

Pesti

Ai in fata o comisie de la care astepti un raspuns important pentru cariera ta. Ai emotii, dar sunt constructive si o sa ai parte de o reusita pana la amiaza.

Berbec

Esti agresiv verbal cu o persoana care nu intelege de vorba buna ceea ce trebuie sa faca. Ai impresia ca oamenii din jurul tau sunt cu gandul la concediu si nu se concentreaza destul. Vei fi un mic tiran.

Taur

Te vei bucura de compania unui prieten foarte drag pe care il cunosti de multa vreme. Iti era dor de aceasta persoana si te incarci cu energie pozitiva in timpul intalnirii.

Gemeni

Faci ceva ce are legatura cu partea ta artistica pe care ai descoperit-o recent. Activitatea iti ofera o stare de bine si te gandesti chiar la o schimbare radicala de cariera.

Rac

Ai agenda plina si ar fi bine sa incepi munca inca de la prima ora daca vrei sa nu prinzi miezul noptii la birou. Nu ezita sa accepti ajutor daca cine se ofera voluntar.

Leu

Urmeaza sa parcurgi un drum lung si iti este teama, pentru ca nu ai mai fost pus intr-o asemenea postura. Pe de alta parte, esti foarte ambitios si mereu ti-a reusit ceea ce ti-ai propus.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Nu încerca...
#horoscop 26 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic