Horoscop: 26 decembrie 2012

Miercuri, 26 Decembrie 2012, ora 08:09
2765 citiri
Horoscop: 26 decembrie 2012
Foto: Ziare.com

Capricorn

Refuzi sa te ridici din pat pana la ora pranzului. Bine ai facut, pentru ca de la amiaza pana seara o sa ai mult de umblat prin oras si vei fi epuizat.

Varsator

Ai foarte multe de facut astazi, asa ca trezeste-te de dimineata si nu pierde timpul la cafea. Iti vin musafiri pe seara si trebuie sa fie totul gata inaintea sosirii lor.

Pesti

Ai grija la excesele alimentare. Este o perioada in care dai frau liber poftelor, insa risti sa ai probleme de sanatate. Nu ai vrea sa iti petreci sfarsitul de an in pat.

Berbec

Zilele ti se par tot mai scurte si nu ai timp sa faci tot ceea ce ti-ai propus. Ca sa termini mai repede, deleaga din sarcini sau macar munceste in echipa.

Taur

Dai dovada de multa generozitate si renunti la un lucru al tau pentru ca cineva sa se poata bucura de el mai mult decat o faci tu. Cunoscutii iti vor urma exemplul si vor dona si ei.

Gemeni

Ai grija ce iti doresti pentru ca se poate impli. Ai glumit ca ai vrea sa te intalnesti cu cineva si uite ca se intampla, insa realitatea nu este la fel de amuzanta pe cum era in gandul tau.

Rac

Esti un om perfect astazi. Dai dovada de marinimie si amuzament si cunoscuii vor sa stea cat mai mult in preajma ta. Si seara va fi una perfecta.

Leu

Multa agitatie in jurul tau, iar tu incerci sa ii linistesti, pentru ca te obosesc cu alergatura lor. Pui lucrurile in ordine si toata lumea o sa iti multumeasca pentru simtul practic.

Fecioara

Ai ceva timp liber la dispozitie si te decizi sa il petreci cu familia. Drept urmare, ziua va fi rezervata sotului/sotiei si copiilor. Nu sunt excluse cumparaturile.

Balanta

Ai obtinut un bonus si cu ajutorul banutilor primiti poti cumpara ce isi doreste partenerul de viata. Voiai de cateva zile sa faci achizitia aceasta, insa nu au reusit.

Scorpion

Esti incantator astazi. Faci o impresie buna peste tot pe unde mergi, iar cel mai mandru va fi partenerul de viata, pentru ca va fi felicitat de faptul ca are o asemenea persoana langa el.

Sagetator

Ai prins ocazia sa spui ceea ce ai pe suflet. Dai dovada de multa sinceritate. Doar sa ai grija cui si ce spui, pentru ca risti ca vorbele tale sa fie interpretate gresit.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic decembrie , #horoscop zilnic