Horoscop: 26 februarie 2016

Vineri, 26 Februarie 2016, ora 07:18
4063 citiri
Horoscop: 26 februarie 2016
Foto: Ziare.com

Pesti

Nimic nu este intamplator si pui totul pe seama destinului. Daca nu iti place ceva ce ti se intampla, nu trebuie sa te panichezi, pentru ca vor urma si momente mai bune.

Berbec

Ceri cuiva sa rezolve in locul tau o problema, dar apoi te plangi ca nu a iesit cum voiai. Ai grija la cuvintele folosite pentru a nu deranja pe cel/cea care a vrut sa te ajute.

Taur

Ai parte de un progres financiar si deja faci o lista cu lucrurile pe care vrei sa le cumperi. Multe dintre ideile tale i se par interesante si partenerului de viata si mergeti in magazine.

Gemeni

Nu are rost sa te contrazici cu cineva astazi, pentru ca nu o sa poti convinge pe nimeni ca ai dreptate. Evita intalnirile cu oameni cu care nu te intelegi deloc bine.

Rac

Ultima zi lucratoare a saptamanii vine pentru nativii din zodia rac cu vesti bune in privinta relatiei de familie. O sa te impaci cu o ruda cu care nu vorbeai de multa vreme.

Leu

Ai inceput ceva nu are termen de finalizare prea curand, dar esti optimist in privinta rezultatelor si acest lucru iti ofera forta necesara. Putere o sa primesti si de la Pluto.

Fecioara

Nu esti intr-o forma excelenta, dar cu toate acestea accepti sa ajuti un amic ce are nevoie de sprijinul tau. Seara, vrei sa stai mai mult singur si nu suporti prezenta nimanui langa tine.

Balanta

Toata ziua o sa fie numai cu emotii si plina de activitati distractive. Te simti excelent si iti incarci bateriile pentru perioada urmatoare, care se anunta aglomerata la locul de munca.

Scorpion

Cineva apreciaza felul tau de a fi, dar nu stie cum sa spuna, astfel incat sa nu te faca sa pari un ciudat. In aceste conditii, nu analiza cuvant cu cuvant din ceea ce ti se spune astazi.

Sagetator

Rezolvi niste aspecte neplacute legate de familia partenerului de viata, dar si cu o ruda apropiata tie. De multa vreme intentionai sa clarifici aceste chestiuni, dar nu ai avut timp.

Capricorn

Printr-o curcumstanta ciudata ajungi intr-un loc destul de ciudat, iar oamenii par la fel de neobisnuiti. Termina cat mai repede treaba aici si nu pune prea multe intrebari.

Varsator

Trebuie sa oferi cuiva un exemplu bun si nu este cazul sa exagerezi atunci cand cineva iti face o observatie. Invata sa accepti criticile, mai ales daca este vorba despre unele constructive.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop 26 februarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic