Horoscop: 26 ianuarie 2015

Luni, 26 Ianuarie 2015, ora 07:35
3861 citiri
Horoscop: 26 ianuarie 2015
Foto: Ziare.com

Varsator

Ai o problema referitoare la niste evenimente care urmeaza sa aiba loc. Ai nevoie de niste confirmari, dar unele persoane refuza sa iti dea o mana de ajutor. Pana la urma rezolvi singur toate problemele.

Pesti

Soarele te influenteaza destul de mult astazi si o sa ajungi sa rezolvi ceva mult mai repede decat te-ai fi asteptat. Bifezi o reusita destul de importanta.

Berbec

Partenerul de viata se bazeaza pe ajutorul tau, asa ca lasa orice si ocupa-te de asta. Iti va fi recunoscatator pentru efortul depus si o sa iti intoarca favoarea.

Taur

Ceva iti consuma toata energia pana la amiaza. O sa fii epuizat si vei fi nevoit sa anulezi niste intalniri programate pentru seara.

Gemeni

Acasa este o atmosfera perfecta, iar starea de bine se observa si la birou. Esti mult mai calm si faci lucrurile foarte degajat, semn ca nu exista presiune asupra ta.

Rac

Uranus te bulverseaza astazi. Primesti prea multe informatii si nu mai esti sigur pe ce drum trebuie sa o apuci. Ai nevoie de ajutor, iar astrele isi vor face datoria.

Leu

Faci o tranzactie destul de importanta, asa ca fii foarte atent la cifre. O simpla virgula te poate costa foarte mult pe viitor. De asemenea, atentie la cererile familiei.

Fecioara

Daca vrei sa te apuci de un regim sau o dieta specializata, acum este momentul oportun. Energia este la un nivel marit si poti pune in practica cam tot ce iti propui.

Balanta

Nu risca fara un motiv intemeiat, mai ales daca este vorba despre bani. De asemenea, nu semna niciun act fara sa ai parte de niste garantii concrete.

Scorpion

Ceva te impiedica sa te concentrezi asa cum trebuie asupra treburilor tale. Anunta-i pe cei din jur ca ai de facut ceva important si ca trebuie sa te ignore pana termini totul.

Sagetator

Jupiter te face sa ai mare succes printre persoanele de sex opus, semn ca schimbarea pe care ai facut-o de ceva vreme este una buna.

Capricorn

De ceva timp te-ai hotarat sa acorzi mai multa atentie familiei si sa o lasi mai usor cu munca, avand in vedere ca de cateva luni ajungeai foarte tarziu acasa.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 26 ianuarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic