Horoscop: 26 ianuarie 2018

Vineri, 26 Ianuarie 2018, ora 06:54
6848 citiri
Horoscop: 26 ianuarie 2018
Foto: Arhiva Ziare.com

Varsator

Iti sacrifici cateva ore din zi pentru a ajuta pe cineva sa treaca peste un impas. O sa te simti mandru de ceea ce ai facut si o sa ai o liniste sufleteasca aparte.

Pesti

Se apropie un eveniment important pentru tine si esti foarte emotionat. O sa fie un fel de reuniune cu oameni dragi pe care nu i-ai vazut de multa vreme.

Berbec

Nu trebuie sa te gandesti la ce impresie o sa faci altora. Fii tu insuti si comporta-te ca atare. Este mai bine ca oamenii sa te cunoasca asa cum esti tu cu adevarat, decat sa aiba alte asteptari.

Taur

O sa petreci ultima zi lucratoare intr-o nota pozitiva. Activitatile de seara se anunta foarte provocatoare si interesante. Se anunta multa distractie si flirt.

Gemeni

Te ocupi de planuirea unei calatorii si o sa dai multe telefoane. O sa termini foarte tarziu si aproape ca esti pe punctul sa uiti de o intalnire. Ajungi in ultimul moment, dar apoi urmeaza relaxare si voie buna.

Rac

Iti pui creierul la incercare astazi, pentru ca vrei sa intelegi ceva ce ti se pare complicat. Cand vei trece de punctul culminant chiar o sa te amuzi ca te-ai temut degeaba.

Leu

Consideri ca ceea ce faci astazi este rutina si plictisitor. Insa seara o sa vina cu emotii si o sa te intinzi la discutii cu cineva ce iti castiga din ce in ce mai mult respectul.

Fecioara

Ajuti o persoana sa revina pe linia de plutire si o faci fara sa iti setezi un scop din asta, ci doar acordandu-i timpul de care are nevoie si oferindu-i sansa sa descopere ce este in neregula in viata sa.

Balanta

Daca nu iti urmezi planul, vinerea aceasta va fi extrem de neproductiva. O sa te incurci in detalii si te vei invarti "in jurul cozii" fara rost. Concentreaza-te asupra programului.

Scorpion

Nu trebuie sa iti faci planuri pentru aceasta zi, pentru ca altcineva s-a gandit la tot inaintea ta. Atmosfera pe care o vei gasi la destinatie o sa iti umple sufletul de bucurie.

Sagetator

Iti este clar ca ar fi bine sa iti exprimi sentimentele. Vrei sa spui, simti nevoia sa o faci, dar nu gasesti cuvintele potrivite. Nu exclude nimic, nu pastra niciun secret. Doar asa te vei simti eliberat.

Capricorn

Primesti niste informatii importante pentru o afacere sau pentru un proiect personal. Trebuie sa informezi si tu, la randul tau, pe cineva, dar amani putin momentul pentru a te bucura singur pentru inceput.

Citeste si Horoscopul lunii ianuarie si Horoscopul anului 2018

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop 26 ianuarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic