Horoscop: 26 iunie 2014

Joi, 26 Iunie 2014, ora 07:21
2725 citiri
Horoscop: 26 iunie 2014
Foto: Ziare.com

Rac

Umbli foarte mult prin oras pentru a rezolva ceva ce tine de niste acte de care nu te-ai ocupat la timp. Ar fi bine sa termini cu totul acum.

Leu

Soarele te face foarte profund astazi. Te gandesti la planurile de viitor si pui la cale niste intalniri pentru a te asigura ca tot ceea ce iti doresti se va intampla.

Fecioara

Dimineata nu o sa te simti prea bine din cauza ca nu ai dormit bine, insa dupa o cana de cafea buna si putina liniste iti revii si te pui pe treaba.

Balanta

Marte te face foarte energic in penultima zi lucratoare a saptamanii. Termini foarte repede toate sarcinile pe care le aveai pentru aceasta perioada.

Scorpion

Esti foarte sensibil in momentele urmatoare. Neptun te face asa si nu poti sa schimbi nimic. Trebuie doar sa incerci sa nu iei in seama rautatile.

Sagetator

Trebuie sa lasi in urma anumite reguli si sa iti setezi alte teluri si obiective pentru a te asigura ca proiectele tale se vor termina asa cum intentionezi.

Capricorn

Dezvolti o pasiune speciala pentru un domeniu nou. Te intereseaza ceva anume si iei legatura cu oameni pe care ii consideri cei mai buni din acest punct de vedere.

Varsator

Cineva se plange de un lucru facut de tine, iar cum tu esti foarte perfectionist ai impresia ca treci printr-o tragedie. O sa iei totul mult prea personal.

Pesti

Te intelegi foarte bine cu berbecii astazi. Daca trebuie sa incepi o colaborare si urmeaza sa semnezi niste acte, succesul este garantat daca persoana din fata ta este un nativ in aceasta zodie.

Berbec

La o analiza mai atenta iti dai seama ca ai o viata foarte frumoasa si ca ai multe motive pentru care sa fii recunoscator. Cu o asemenea gandire vei atrage energii pozitive.

Taur

Esti pus in avantaj de ceea ce se intampla la birou, dar pentru ca totul sa iasa bine trebuie sa fii putin egoist si sa iti urmaresti propriul interes.

Gemeni

Depui mari eforturi la birou si o sa fii foarte incordat, dar doar in prima parte a zilei. Apoi vin vestile bune si chiar unele care o sa te faca sa deschizi sticla de sampanie.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic 26 iunie, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2014, #horoscop zilnic , #horoscop zilnic