Horoscop, 26 mai 2010

Miercuri, 26 Mai 2010, ora 07:44
2590 citiri
Horoscop, 26 mai 2010
Foto: Arhiva

Gemeni

Te-ai cam saturat sa faci aceeasi treaba in fiecare zi si simti nevoia de o schimbare. Te gandesti serios la o schimbare a locului de munca sau macar a domeniului. Ai grija, insa sa nu te lasi pacalit de prima oferta aparuta, ce poate fi atragatoare pe termen scurt, insa pe termen lung nu.

Rac

Ai facut ce ai facut, insa tot nu ai scapat de treburile pe care le ai de rezolvat. Ar fi cazul sa le iei in serios si sa le pui la punct. Partenerul de viata este foarte agitat si acest lucru nu iti convine, asa ca incearca sa faci ceva pentru a calma spiritele.

Leu

Exista multe persoane in jurul tau care iti tot dau sfaturi, iar daca de obicei nu le iei in seama, astazi ar fi cazul sa nu mai faci totul de capul tau, mai ales daca sfaturile sunt de ordin financiar. Oricat de mult iti place ceea ce vezi astazi in magazine, incearca sa nu cumperi. Este posibil sa apara cheltuieli neprevazute si o sa ai nevoie de bani. In privinta vietii sentimentale, astrele prevad o perioada foarte buna.

Fecioara

Ai avut de trecut un hop si ai reusit. Nu a fost atat de greu pe cum ai crezut tu si acest lucru iti ofera o stare interioara foarte buna. Chiar si la exterior se poate oberva ca te simti mai bine, ti-a aparut in sfarsit zambetul pe fata. Profita de aceasta stare si implica-te in activitati care iti fac placere.

Balanta

Astrele prevad o perioada foarte buna din punct de vedere profesional pentru nativii din Balanta. Daca ai de gand sa discuti despre o eventuala promovare, acum este momentul potrivit. De asemenea, nativii din Balanta ce isi cauta un loc de munca nu trebuie sa rateze niciun interviu.

Scorpion

Si scorpionii vor avea zi buna in privinta finantelor. Este foarte posibil sa apara o marire de salariu sau un altfel de castig. La locul de munca o sa aveti foarte multa treaba, dar nu va mira pentru ca sunteti constienti ca ati cam lasat pe ultima suta de metri proiecte importante.

Sagetator

Sagetatorii trebuie sa fie mai atenti la ceea ce spun sau fac. Este foarte posibil ca din cauza caracterului impulsiv sa vorbesti fara sa te gandesti si sa ranesti o persoana care nu a gresit cu nimic. Acasa, atmosfera se linisteste dupa o perioada de agitatie, ceea ce iti ofera ocazia sa vorbesti deschis cu cei din jurul tau.

Capricorn

Exista in jurul tau o persoana care incearca sa te menajeze, insa tu intelegi totul pe dos si ai impresia ca iti ascunde ceva, motiv pentru care vei fi foarte agresiv cu ea. Mai bine ai aprecia efortul facut. Este posibil sa gasesti o modalitate de a te revansa fata de aceasta persoana.

Varsator

Nu prea suporti pe nimeni in jurul tau si ai cam da cu toti de pereti. Ar fi bine sa te linistesti putin si sa nu mai ai aceasta atitudine fata de cei din jurul. In privinta profesiei, concentreza-te pe lucrurile cu adevarat importante, nu mai pierde vremea aiurea.

Pesti

Pentru pesti va fi o zi buna din punct de vedere financiar. Investitiile facute astazi vor fi unele foarte bune, iar castigul va fi unul neasteptat. Nici macar nu se gandeau ca vor da lovitura cu suma mica investita.

Berbec

Ai cam ignorat semnalele de alarma ce au aparut in ultima vreme in viata ta si ai ajuns intr-un punct in care trebuie sa faci ordine. La locul de munca trebuie sa depui mai multa atentie si sa muncesti mai mult fata de ultima vreme, pentru a nu starni discutii neplacute.

Taur

Astrele prevad o perioada mai complicata pentru nativii in taur, mai ales pentru cei ce trebuie sa afle o informatie importanta pentru viitor. Trebuie sa te calmezi, pentru inceput, si abia apoi sa vezi de unde trebuie sa incepi pentru pentru a iesi din acest impas.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2010, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic