Horoscop: 26 mai 2015

Marti, 26 Mai 2015, ora 07:52
4076 citiri
Horoscop: 26 mai 2015
Foto: Ziare.com

Gemeni

Simti ca esti responsabil pentru ceea ce face un membru mai tanar al familiei si timp de cateva zile o sa te ocupi doar de el. Ai grija sa nu ramai in urma la slujba.

Rac

Se anunta un weekend aglomerat si te pregatesti inca de acum pentru a te asigura ca totul o sa iasa asa cum iti doresti. De asemenea, mare atentie la resursele financiare, pentru ca in ultima vreme ai fost mana larga.

Leu

Trebuie sa te ocupi ceva mai mult de niste chestiuni pe care le-ai ignorat in ultima vreme. Ai fost ocupat cu alte treburi, dar acum acestea sunt prioritare si au legatura cu familia.

Fecioara

Un aspect mai putin placut al zilei va fi faptul ca trebuie sa paticipi la o sedinta in care va fi prezenta si o persoana pe care nu o placi. Vei fi nevoit sa iti musti limba de cateva ori.

Balanta

Esti foarte linistit de obicei, dar uneori te manifesti ciudat atunci cand nu este cazul. Astazi treci printr-un astfel de moment si o sa ii uimesti pe cei din jur cu atitudinea ta.

Scorpion

Se pune la bataie o functie care iti face cu ochiul si te pui pe invatat pentru a face fata testului. Din aceasta cauza este posibil sa intri in mici conflicte cu anumiti colegi.

Sagetator

Ai emotii, pentru ca un membru tanar al familiei are parte de o prima experienta serioasa in viata. Fie ca este vorba despre un examen, fie ca este primul job, ii esti alaturi pas cu pas, macar la telefon, daca nu fizic.

Capricorn

Iti maresti aria de interese si ajungi intr-un domeniu nou, dar captivant. Va trebui sa scoti niste bani din buzunar, dar o faci din placere.

Varsator

In cateva zile pleci la drum si urmeaza o calatorie foarte lunga, asa ca te pregatesti din timp. Faci bagaje de acum ca sa te asiguri ca nu uiti nimic acasa.

Pesti

Uneori iei prea in serios superstitiile si, cum dimineata iti taie calea o pisica neagra, ai emotii toata ziua, pentru ca ai impresia ca trebuie sa se intample ceva rau. Din contra, se anunta o zi foarte reusita.

Berbec

In weekend ai petrecut si chiar si astazi te simti obosit. Te gandesti serios sa iti iei cateva zile libere si sa evadezi din oras intr-un loc in care reusesti sa iti incarci bateriile.

Taur

Cineva te ispiteste cu o oferta careia nu poti sa-i rezisti si incepi o discutie cu partenerul de viata pentru a-l convinge ca nu poti sa traiesti fara asa ceva.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic