Horoscop: 26 mai 2016

Joi, 26 Mai 2016, ora 06:55
4177 citiri
Horoscop: 26 mai 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Gemeni

Ziua incepe cu un drum urgent sau cu o sarcina care implica multa responsabilitate. Fii curajos, indraznet, insa dozeaza-ti bine energia! Nu va fi suficient sa iei hotarari bune, daca nu le vei alatura actiunilor propriu-zise. E posibil sa ai nevoie de ajutorul partenerului sau al unui prieten.

Rac

Atat in viata profesionala, cat si in cea personala, ai nevoie de organizare, curaj, indrazneala, hotarare si rabdare. Prima parte a zilei va fi putin mai stresanta, insa restul va trece usor. Daca ai grija la detalii si la acuratetea datelor, ziua se anunta un succes.

Leu

Daca esti nascut in iulie, cel mai probabil iti vei petrece prima parte a zilei "pe repede inainte", sarcinile fiind multe si urgente. Daca lucrezi sau manevrezi dispozitive grele, mare atentie; nu sunt excluse accidentele, chiar daca nu unele serioase.

Fecioara

Va trebui ca azi sa-ti tii nervii in frau si sa nu dai curs pornirilor "explozive". Risti sa actionezi contrar propriilor idei, valori si chiar aspiratii. Ramai activ, concentrat si ziua va trece fara incidente.

Balanta

Prima parte a zilei e una promitatoare pentru balantele nascute in septembrie. Apuca-te de munca de la prima ora si rezultatele nu vor intarzia sa apara, mai ales daca esti atent la detalii, disciplinat, ferm si organizat. Daca esti nascut in octombrie, actiunile tale ii vor lua prin surprindere pe ceilalti. Spiritul tau liber isi va spune cuvantul.

Scorpion

Poti atinge un tel de natura profesionala sau personala intr-un singur mod: aratand curaj, stapanire de sine, creativitate si respectarea termenilor stabiliti anterior, daca e cazul. Daca luna de nastere e octombrie, mare atentie la cum iti gestionezi emotiile.

Sagetator

Dimineata va fi foarte productiva. Totusi, accepta faptul ca nu toate visurile pot deveni realitate. Daca esti nascut in noiembrie, vei putea sa realizezi mare parte din ceea ce ti-ai propus.

Capricorn

Nu-ti vei putea duce planurile la bun sfarsit daca nu-ti vei asuma riscuri. Ai sanse mari de succes, chiar daca momentan iti faci multe griji. Dimineata e posibila o situatie dificila, care sa presupuna un risc din punct de vedere financiar, al reputatiei sau al relatiilor cu ceilalti.

Varsator

E posibil sa ai nevoie de asistenta juridica. Relatiile tale, in aceasta perioada, sunt putin tensionate, fie ca e vorba despre partenerul de viata, colaboratori ori zona de afaceri.

Pesti

Prima parte a zilei se anunta una incarcata, cu multe sarcini sau o problema mai dificila. Vei lucra la turatie maxima si nu e exclus sa apara si o problema de sanatate. E posibil ca o persoana sa iti ceara ajutorul, un favor sau sa te implici intr-o actiune.

Berbec

Dimineata va fi stresanta, insa nu amana activitatile pe care le ai in plan. Desi iti vei pierde din energie, ceea ce vei realiza iti va aduce satisfactii. Vei dovedi inca o data partenerului sau sefului tau ca esti o persoana valoroasa.

Taur

Ziua incepe cu o sarcina dificila sau o urgenta ce tine de caminul tau ori de cuplu. Daca esti nascut in aprilie, se poate spune ca sansele nu sunt tocmai de partea ta. Ocupa-ti ziua cu activitati repetitive, de rutina. Respecta termenii intelegerilor incheiate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 26 mai, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic