Horoscop: 26 noiembrie 2012

Luni, 26 Noiembrie 2012, ora 07:07
3509 citiri
Horoscop: 26 noiembrie 2012
Foto: Ziare.com

Sagetator

Sunt sanse mari sa semnezi un contract ce iti va schimba viata. Cel putin pentru cateva luni. Esti foarte entuziasmat, iar pe seara o sa sarbatoresti.

Capricorn

O zi obositoare. Vei avea de facut mult prea multe, iar timpul nu iti permite sa duci totul la bun sfarsit. Ajungi epuizat acasa. Din pacate, partenerul te astepta sa il ajuti cu ceva si il vei dezamagi initial, insa apoi va intelege ca nu mai rezisti.

Varsator

Faci ceva ce te va aduce in centrul atentiei in cercul de prieteni. Esti emotionat, pentru ca nu esti obisnuit sa fii pus in aceasta postura. Pe de alta parte, te bucura faptul ca toata lumea vrea sa vorbeasca cu tine.

Pesti

Fii cu bagare de seama atunci cand vine vorba despre un secret pe care il ai fata de partenerul de viata. Oricat de mic si de neinsemnat ti s-ar parea tie, risti ca pe el/ea sa il/o deranjeze foarte tare.

Berbec

Trebuia sa astepti raspunsul cuiva pentru ca apoi sa dai unda verde unui proiect. Nu ai avut rabdare si uite ca ai gresit. Ai incurcat pe cineva. Cauta repede o solutie salvatoare.

Taur

Se petrec prea multe astazi si nu reusesti sa pastrezi ritmul. Inainte de pranz o sa te simti epuizat si abia o sa rezisti pana seara. Anuleaza tot ce aveai programat dupa ora 19:00, pentru ca sigur nu o sa ajungi.

Gemeni

Ai parte de o realizare notabila in viata profesionala si te simti in al noualea cer. Nu mai ai nevoie de nimic altceva in afara de partenerul de viata, alaturi de care vrei sa sarbatoresti.

Rac

Nu duci lipsa de energie, ci de timp. Te simti de ajuns de puternic, incat sa te apuci de ceva ce ai tot amanat in ultima vreme. Cu cat incepi mai repede, cu atat o sa finalizezi in timp util pentru a face si ceva ce iti place.

Leu

Te simti ca si cum ai da un examen la facultate. Ai impresia ca inima iti bate in gat. Poate fi vorba despre ceva legat de job.

Fecioara

Acasa toate merg bine. Nimic nu te va face sa tresari. Totusi, la birou vor avea loc cateva discutii tensionate. Ca sa nu ai probleme mai tarziu, evita aceasta zona.

Balanta

Te joci cu focul si nu este prea bine. Casa comunicarii sta pe muchie de cutit si daca nu esti atent, o sa te arzi rau. Nu te baza pe simturile tale pentru ca te inseli.

Scorpion

Obtii o victorie foarte importanta si parca plutesti deasupra norilor. Nici daca seful te-ar certa, nu ar reusi sa iti strice dispozitia.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2012 , #horoscop zilnic